Internships i utlandet

Din inngangsbillett til internasjonal karriere

Takket være bab.las plattform for internship og de mange svenske internshiptilbudene som bli lagt ut jevnlig, kan du begynne å drømme om din neste jobberfaring i Stockholm! Selskaper fra mange ulike bransjer trenger unge kandidater med internasjonal bakgrunn. Enten du leter etter et internship i Stockholm, Gøteborg eller en annen by i Sverige, vil det være nok av internship å velge mellom som dekker dine behov. Begynn å søke så snart som mulig for å øke dine sjanser for å finne et internship i Stockholm.

Finn det perfekte internshipet

Har du lyst til å jobbe i utlandet? Med bab.las internship plattform er det kjempelett! Et stort antall internships over hele verden blir regelmessig lagt ut på vår hjemmeside. Ønsker du å ta frivillige verv i utlandet? Bab.la har det også! Vår plattform tilbyr ikke bare internships, men også frivillige verv der du kan få dine mest livsendrende og berikende opplevelser i livet ditt.

Finn den perfekte kandidaten

Er du rekrutteringsansvarlig som ser etter engasjerte unge talenter? Da er bab.las internship plattform noe for deg! Post din internshipannonse og finn kandidater med de forskjelligste bakgrunnene. Brukere fra hele verden besøker siden vår daglig og ser etter spennende muligheter i utlandet. Send oss gjerne en mail til internshipmarketplace [at] bab.la dersom du har noen spørsmål.