Internships i utlandet

Din inngangsbillett til internasjonal karriere

Hvis du leter etter et internship i Sveits, trenger du ikke leter lenger! Bedrifter i Sveits søker nyutdannede og studenter med internasjonal bakgrunn. Med bab.las plattform for internship, har du en rekke internship i Geneve, Zürich og andre byer i Sveits å velge mellom. Blant alle disse internshipannonsene, finnes det minst ett som passer din utdanning og dine behov. Utlysningene dekker virkelig alle bransjer. For å bedre sjansene dine for å få et internship i Sveits, begynn å søke i dag!

Finn det perfekte internshipet

Har du lyst til å jobbe i utlandet? Med bab.las internship plattform er det kjempelett! Et stort antall internships over hele verden blir regelmessig lagt ut på vår hjemmeside. Ønsker du å ta frivillige verv i utlandet? Bab.la har det også! Vår plattform tilbyr ikke bare internships, men også frivillige verv der du kan få dine mest livsendrende og berikende opplevelser i livet ditt.

Finn den perfekte kandidaten

Er du rekrutteringsansvarlig som ser etter engasjerte unge talenter? Da er bab.las internship plattform noe for deg! Post din internshipannonse og finn kandidater med de forskjelligste bakgrunnene. Brukere fra hele verden besøker siden vår daglig og ser etter spennende muligheter i utlandet. Send oss gjerne en mail til internshipmarketplace [at] bab.la dersom du har noen spørsmål.