Internships i utlandet

Din inngangsbillett til internasjonal karriere

Leter du etter et internship i Storbritannia? På bab.las plattform for internship vil du finne mange tilbud, enten du er ute etter arbeidserfaring i London, eller et annet sted i Storbritannia. Nå om dagen trenger britiske bedrifter studenter og nyutdannede med en internasjonal bakgrunn. Utnytt erfaringen din og søk på et internship i England, for eksempel i London, Manchester eller Liverpool; eller i Edinburgh i Skottland. Uansett hva slags grad du har, kan du være sikker på at det finnes et internship der ute for deg.

Finn det perfekte internshipet

Har du lyst til å jobbe i utlandet? Med bab.las internship plattform er det kjempelett! Et stort antall internships over hele verden blir regelmessig lagt ut på vår hjemmeside. Ønsker du å ta frivillige verv i utlandet? Bab.la har det også! Vår plattform tilbyr ikke bare internships, men også frivillige verv der du kan få dine mest livsendrende og berikende opplevelser i livet ditt.

Finn den perfekte kandidaten

Er du rekrutteringsansvarlig som ser etter engasjerte unge talenter? Da er bab.las internship plattform noe for deg! Post din internshipannonse og finn kandidater med de forskjelligste bakgrunnene. Brukere fra hele verden besøker siden vår daglig og ser etter spennende muligheter i utlandet. Send oss gjerne en mail til internshipmarketplace [at] bab.la dersom du har noen spørsmål.