Internships i utlandet

Din inngangsbillett til internasjonal karriere

Tallrike annonser for internship i Spania blir lagt ut daglig på bab.las plattform for internship. Noen av de største konsernene og selskapene i Europa har hovedkvarter i Spania, og leter etter internasjonale studenter til å fylle internshipstillinger. Enten du ønsker å dra til Barcelona, Madrid, eller et annet sted i Spania, vil det finnes internshiptilbud som er relevante for deg, uansett studieretning og grad. Utforsk dem alle for å få internshiperfaring i Spania!

Finn det perfekte internshipet

Har du lyst til å jobbe i utlandet? Med bab.las internship plattform er det kjempelett! Et stort antall internships over hele verden blir regelmessig lagt ut på vår hjemmeside. Ønsker du å ta frivillige verv i utlandet? Bab.la har det også! Vår plattform tilbyr ikke bare internships, men også frivillige verv der du kan få dine mest livsendrende og berikende opplevelser i livet ditt.

Finn den perfekte kandidaten

Er du rekrutteringsansvarlig som ser etter engasjerte unge talenter? Da er bab.las internship plattform noe for deg! Post din internshipannonse og finn kandidater med de forskjelligste bakgrunnene. Brukere fra hele verden besøker siden vår daglig og ser etter spennende muligheter i utlandet. Send oss gjerne en mail til internshipmarketplace [at] bab.la dersom du har noen spørsmål.