Internships i utlandet

Din inngangsbillett til internasjonal karriere

Verden av full av muligheter for de reiselystne. Bare tenk på hvilken destinasjon du ønsker å besøke, velg landet på bab.las internship plattform og oppdag mange internships i de forskjelligste bransjene! Blant annet tilbyr vi internships innen finans, markedsføring og mange flere. Jobb i utlandet, få din første internasjonale jobberfaring og oppdag nye kulturer og vaner.

Finn det perfekte internshipet

Har du lyst til å jobbe i utlandet? Med bab.las internship plattform er det kjempelett! Et stort antall internships over hele verden blir regelmessig lagt ut på vår hjemmeside. Ønsker du å ta frivillige verv i utlandet? Bab.la har det også! Vår plattform tilbyr ikke bare internships, men også frivillige verv der du kan få dine mest livsendrende og berikende opplevelser i livet ditt.

Finn den perfekte kandidaten

Er du rekrutteringsansvarlig som ser etter engasjerte unge talenter? Da er bab.las internship plattform noe for deg! Post din internshipannonse og finn kandidater med de forskjelligste bakgrunnene. Brukere fra hele verden besøker siden vår daglig og ser etter spennende muligheter i utlandet. Send oss gjerne en mail til internshipmarketplace [at] bab.la dersom du har noen spørsmål.