Internships i utlandet

Din inngangsbillett til internasjonal karriere

Bedrifter kan annonsere internship i Nederland på bab.las plattform for internship. Nå til dags er det å skaffe seg jobberfaring i utlandet helt essensielt for å få en god karriere, og mange av de aller største selskapene holder til i Amsterdam, Rotterdam og andre byer i Nederland. Med alle utlysningene til internship i Nederland som blir lagt ut jevnlig på plattformen, kan du være sikker på at du finner et som passer dine behov og din utdanning. Din neste internshipdestinasjon kan være Amsterdam, så ikke kast bort mer tid: Begynn å søke nå!

Finn det perfekte internshipet

Har du lyst til å jobbe i utlandet? Med bab.las internship plattform er det kjempelett! Et stort antall internships over hele verden blir regelmessig lagt ut på vår hjemmeside. Ønsker du å ta frivillige verv i utlandet? Bab.la har det også! Vår plattform tilbyr ikke bare internships, men også frivillige verv der du kan få dine mest livsendrende og berikende opplevelser i livet ditt.

Finn den perfekte kandidaten

Er du rekrutteringsansvarlig som ser etter engasjerte unge talenter? Da er bab.las internship plattform noe for deg! Post din internshipannonse og finn kandidater med de forskjelligste bakgrunnene. Brukere fra hele verden besøker siden vår daglig og ser etter spennende muligheter i utlandet. Send oss gjerne en mail til internshipmarketplace [at] bab.la dersom du har noen spørsmål.