Internships i utlandet

Din inngangsbillett til internasjonal karriere

Å finne et internship i Italia kan gi deg en kickstart på karrieren. Enten du har en grad i økonomi, historie, økonomi, markedsføring, IT, salg eller noe annet, ligger det massevis av internship og venter på deg. Italienske og europeiske selskaper legger ofte ut utlysninger her for å nå ut til internasjonale søkere. Ta en titt på internshiptilbudene i Italia som ligger på bab.las plattform for internship. Begynn å søke sporenstreks, for å finne ditt drømmeinternship i Italia!

Finn det perfekte internshipet

Har du lyst til å jobbe i utlandet? Med bab.las internship plattform er det kjempelett! Et stort antall internships over hele verden blir regelmessig lagt ut på vår hjemmeside. Ønsker du å ta frivillige verv i utlandet? Bab.la har det også! Vår plattform tilbyr ikke bare internships, men også frivillige verv der du kan få dine mest livsendrende og berikende opplevelser i livet ditt.

Finn den perfekte kandidaten

Er du rekrutteringsansvarlig som ser etter engasjerte unge talenter? Da er bab.las internship plattform noe for deg! Post din internshipannonse og finn kandidater med de forskjelligste bakgrunnene. Brukere fra hele verden besøker siden vår daglig og ser etter spennende muligheter i utlandet. Send oss gjerne en mail til internshipmarketplace [at] bab.la dersom du har noen spørsmål.