Internships i utlandet

Din inngangsbillett til internasjonal karriere

Et økende antall studenter og nyutdannede ønsker å finne et internship i utlandet for å få internasjonal erfaring. Bedrifter fra hele Canada legger ut utlysninger til internship på vår plattform, for å nå ut til et internasjonalt publikum. Det finner internship for alle kandidater, uansett hvilken studieretning du tilhører, og enten du ønsker å finne et internship i Toronto, Vancouver, Montreal, eller et annet sted i Canada. Ta en titt på utlysningene, og begynn å søke på ditt drømmeinternship i Canada!

Finn det perfekte internshipet

Har du lyst til å jobbe i utlandet? Med bab.las internship plattform er det kjempelett! Et stort antall internships over hele verden blir regelmessig lagt ut på vår hjemmeside. Ønsker du å ta frivillige verv i utlandet? Bab.la har det også! Vår plattform tilbyr ikke bare internships, men også frivillige verv der du kan få dine mest livsendrende og berikende opplevelser i livet ditt.

Finn den perfekte kandidaten

Er du rekrutteringsansvarlig som ser etter engasjerte unge talenter? Da er bab.las internship plattform noe for deg! Post din internshipannonse og finn kandidater med de forskjelligste bakgrunnene. Brukere fra hele verden besøker siden vår daglig og ser etter spennende muligheter i utlandet. Send oss gjerne en mail til internshipmarketplace [at] bab.la dersom du har noen spørsmål.