Internships i utlandet

Din inngangsbillett til internasjonal karriere

Er du på utkikk etter et internship i Brasil? Å skaffe seg jobberfaring i utlandet er svært verdifullt nå til dags, og store selskaper i Brasil leter etter unge, internasjonale nyutdannede. Plattformen for internship har en rekke ulike internshiptilbud over hele Brasil. Hvis du har en grad i markedsføring, kommunikasjon, salg, fysikk, finans. IT eller noe annet, kommer du til å finne det rette internshipet her. Grip sjansen, og begynn å søke på internship i Brasil!

Finn det perfekte internshipet

Har du lyst til å jobbe i utlandet? Med bab.las internship plattform er det kjempelett! Et stort antall internships over hele verden blir regelmessig lagt ut på vår hjemmeside. Ønsker du å ta frivillige verv i utlandet? Bab.la har det også! Vår plattform tilbyr ikke bare internships, men også frivillige verv der du kan få dine mest livsendrende og berikende opplevelser i livet ditt.

Finn den perfekte kandidaten

Er du rekrutteringsansvarlig som ser etter engasjerte unge talenter? Da er bab.las internship plattform noe for deg! Post din internshipannonse og finn kandidater med de forskjelligste bakgrunnene. Brukere fra hele verden besøker siden vår daglig og ser etter spennende muligheter i utlandet. Send oss gjerne en mail til internshipmarketplace [at] bab.la dersom du har noen spørsmål.