Internships i utlandet

Din inngangsbillett til internasjonal karriere

Finn ditt drømmeinternship i Australia via bab.las plattform for internship. Selskaper basert i Sydney, Brisbane, Melbourne og andre steder i Australia legger ut utlysninger til internship for internasjonale studenter og nyutdannede. Disse internshipene retter seg mot mange ulike studieretninger, så du kan være sikker på at det finnes noe som er relevant for deg. Dessuten er det hipp som happ hvor i Australia du vil gjøre et internship: vår plattform tilbyr en rekke valgmuligheter. Begynn å søke i dag, slik at du ikke går glipp av de fantastiske mulighetene som finnes i Australia!

  • handphone

    handphone indonesia - Australia
    08.05.2020

Finn det perfekte internshipet

Har du lyst til å jobbe i utlandet? Med bab.las internship plattform er det kjempelett! Et stort antall internships over hele verden blir regelmessig lagt ut på vår hjemmeside. Ønsker du å ta frivillige verv i utlandet? Bab.la har det også! Vår plattform tilbyr ikke bare internships, men også frivillige verv der du kan få dine mest livsendrende og berikende opplevelser i livet ditt.

Finn den perfekte kandidaten

Er du rekrutteringsansvarlig som ser etter engasjerte unge talenter? Da er bab.las internship plattform noe for deg! Post din internshipannonse og finn kandidater med de forskjelligste bakgrunnene. Brukere fra hele verden besøker siden vår daglig og ser etter spennende muligheter i utlandet. Send oss gjerne en mail til internshipmarketplace [at] bab.la dersom du har noen spørsmål.