Internships i utlandet

Din inngangsbillett til internasjonal karriere

Velg ditt favorittland for å få tilgang til hundrevis av internships innenfor mange ulike kategorier, som for eksempel finans eller markedsføring. Leter du etter en praktikant med lidenskap for språk, eller søker du en kandidat som kan tilby et bestemt morsmål, i tillegg til andre ferdigheter? Da er bab.las plattform for internship noe for deg! Vår språkportal tiltrekker seg millioner av flerspråklige brukere, alle med et lidenskapelig forhold til språk, og muligens fremtidige praktikanter i din bedrift. Annonser ditt tilbud gratis. Om du har noen spørsmål, kontakt oss gjerne via internshipmarketplace [at] bab.la .

 • marketing

  raffi jaya utama jakarta dki - Indonesia
  16.05.2020
 • marketing

  raffi jaya utama jakarta dki - Indonesia
  16.05.2020
 • marketing

  raffi jaya utama jakarta dki - Indonesia
  16.05.2020

Bab.las plattform for internship er din nøkkel til arbeidserfaring, enten det er i hjemlandet eller utenlands. Vi har et stort tilbud av internship, med alt fra IT- til ingeniør- og regnskapspraktikum over hele verden, som kun venter på din søknad! Er du den perfekte kandidaten for et internship? Må du gjøre et praktikum som en del av studiene dine? Lengter du etter et sommerinternship i utlandet? Nøl ikke, drømmeinternshipet er bare et klikk unna!

Sommerinternships

Sommer er en flott mulighet til å ta en pause fra studiene og få litt internasjonal jobberfaring. Internasjonale bedrifter fra hele verden etterlyser engasjerte unge talenter. Trainee og internship programmer tilbys for alle bakgrunner på bab.las internship plattform. Internships i HR, markedsføring, utvikling, IT og turisme spredt rundt hele verden er tilgjengelige på hjemmesiden vår. Et sommerinternship er en flott mulighet til få jobberfaring, utvikle sine sosiale ferdigheter, berike sin CV og sist, men ikke minst, reise verden rundt! Det er mange jobbmuligheter som venter på deg. Bare dra frem verdenskartet og velg hvor du har lyst til å dra. Gå så til bab.las internship plattform, se etter din ønskede destinasjon og velg fra internshiptilbud som passer best til din profil og ønsker. Sommeren pleier å være høysesongen for internships i utlandet så ikke gå glipp av sjansen din til å vise frem ditt potensial til internasjonal arbeidsgivere.

Jobb i utlandet

Uansett ditt fagområde er verden full av muligheter for dem som er villige til å flytte på seg. Å jobbe i et flerkulturelt og flerspråklig miljø er blant de mest berikende og lærerike opplevelsene du kan få. Interaksjon innen forskjellig miljø er den optimale måten å få bredere innsyn i verden og det kan ha bra innflytelse for både ditt profesjonelle og private liv. Det finnes mange fordeler med å jobbe i utlandet. For det første får du muligheten til å lære fremmedspråk eller bruke dine eksisterende kunnskaper. Videre får du oppleve ulike arbeidskulturer og vaner når du jobber i et kulturelt mangfoldig team. Dette vil gjøre deg til en mer fleksibel og allsidig ansatt, i tillegg til at du får muligheten til å delta i internasjonale prosjekte, noe som vil forbedre CVen din og gir deg et internasjonalt nettverk. I dagens globale økonomi etterlyser bedriftene ansatte fra flerkulturelle bakgrunn og med mange profesjonelle skills. Derfor er det veldig verdifullt å ha utenlandserfaring på CVen din. Dine sjanser for jobb vil øke betydelig om du kan vise til utenlandserfaring.

Frivillige verv i utlandet - en opplevelse som vil endre livet ditt

Å jobbe i utlandet er noe som er unektelig attraktivt og noe de fleste folk hadde vært veldig glad for. Det er imidlertid ikke alltid så lett. For eksempel kan de strenge og høye kravene i det ønskede jobbmarkedet være et hinder. For de som likevel ønsker et internasjonalt eventyr finnes det fremdeles muligheter. Frivillige verv i utlandet representerer en fantastisk mulighet for å bygge en karriere utenlands og nå sine profesjonelle mål. Saken er at ulønnet arbeid kan virke avskrekkende på noen folk på grunn de frykter å bruke for mye penger. Det finnes dog en rekke organisasjoner som dekker mat og opphold for frivillige. I tillegg synes de fleste folk som har vært frivillige at deres erfaringer har vært mye mer berikende enn mange av de betalte jobbene de har hatt. Verv i utlandet gir innsikt i kultur, gir bedre selvbilde og ikke minst, gir folk muligheten til å verdsette livet de har og innse hvor heldige de er.

Gjennomfør et internship i utlandet og få fart på din karriere

Bab.las internship plattform tilbyr intership fra de internasjonale store selskapene og internasjonale start-ups som søker unge, engasjerte profesjonelle som deg selv. Internship innen forskjellige områder i alle verdenshjørner blir regelmessig lagt ut på websiden vår. Internasjonale arbeidsgivere søker mer enn hardtarbeidende og engasjerte ansatte, men også åpne, tolerante og allsidige. Disse egenskapene kan bli best utviklet gjennom arbeidserfaring i utlandet. Ved å gjennomføre et internship i utlandet kan du utvide dine grenser og få bedre innsyn i det globale samfunnet. Hva kan være mer spennende enn å oppdage en ny kultur, lære et fremmedspråk og leve på en helt ny måte?