Indonesisk-engelsk ordbok

Skriv ordet du vil oversette i søkefeltet for resultater i den Indonesisk-engelske ordboken. Søket viser engelske oversettelser av indonesiske ord. Søkeresultatet vil være sortert etter grammatikk, forslag og synonymer. Du kan også slå opp i våre andre ordbøker for oversettelser på flere språk.

Alfabetisk søk i den indonesisk-engelske ordboken

Benytt alfabetet du ser under for å komme til fullstendige indonesiske ordlister på ønsket bokstav. Dette kan være nyttig dersom du har glemt hvordan søkeordet skrives. Klikk på ordet for å se engelsk oversettelse av ordet med synonymer og grammatikk.

I listen nedenfor ser du de seneste bidragene til den indonesisk-engelske ordboken brukere har opprettet. Ved å klikke "Godkjenn" kan du være med på å bestemme om den indonesiske oversettelsen er god for vår ordbok. Dersom du mener oversettelsen er feil, kan du foreslå en endring.

Bli en del av bab.la-moroa og ta del i vår innsats for å bli verdens beste indonesisk-engelske ordbok. Vi utvikler ordboken i tett samarbeid med våre brukere og er gratis tilgjengelig online. Siden vi ønsker å tilby den beste indonesisk-engelske ordboken, håper vi at alle varianter av hvert eneste ord skal finnes i vår ordbok. En indonesisk-engelsk oversettelse kan variere avhengig av om det er en teknisk eller vitenskapelig oversettelse og hvilket felt det gjelder. Derfor håper vi at du hjelper oss med å legge til dine indonesisk-engelske oversettelser. Det er gjennom brukeraktiviteten vi holder oss oppdatert og kan forsikre et variert og fullstendig oppslagsverk. Når en bruker foreslår en indonesisk-engelsk oversettelse må den godkjennes av 10 andre brukere før den verifiseres og havner i den indonesisk-engelske ordboken. På denne måten kan vi kvalitetsikre den indonesisk-engelske ordboken og samtidig holde oss oppdatert på nye ord og oversettelser.
Registrer deg som aktiv bruker for å ta del i vårt spennende og lærerike online community. Når du som bruker foreslår nye oversettelser eller besvarer en quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en indonesisk frase eller har andre språkspørsmål, kan du stille og besvare dem i det indonesisk-engelske forumet. Her møtes bab.las språkentusiaster for å dele sin kunnskap med deg!