Hindi-engelsk ordbok

Skriv ordet eller setningen du vil oversette i søkefeltet for resultater i den hindi-engelske ordboken. Her kan du blant annet finne synonymer for ord på både hindi og engelsk, eller søke i våre andre ordbøker. Søkeresultatet vil være sortert etter grammatikk, forslag og synonymer.

Alfabetisk søk i hindi-engelsk ordbok

Ser du etter en oversettelse fra hindi til engelsk, men du har glemt hvordan søkeordet staves? Ved å bruke alfabetet under, kommer du til fullstendige ordlister som hjelper deg i søket etter riktig ord. Ved å klikke på riktig hinduisk ord, får du opp tilsvarende ord med synonymer på engelsk.

Her ser du de seneste hindi-engelske oversettelsene våre brukere har opprettet. Du kan sjekke og godkjenne oversettelser dersom du er enig, eller foreslå endringer når du finner feil.

Alle kan være med på å bygge den største ordboken i verden! Nye engelske oversettelser og tolkninger av hindi vokser frem hele tiden. Engelske oversettelser av ord på hindi kan variere fra et fagområde til et annet. Ettersom det er slik, ønsker vi å inkludere alle disse variasjonene i vår hindi-engelske ordbok.
Som registrert bruker hos bab.la kan du legge til dine oversettelser fra hindi til engelsk. Når det tilføyde ordet har oppnådd 10 stemmer fra andre brukere, legges det til i ordboken på permanent basis. Du samler poeng når du legger til nye ord, eller ved å ta en av våre quiz. Disse poengene gjør at du havner på vår internasjonale rankingliste. I tillegg til dette har vi et hindi-emgelsk forum, som er åpent for alle brukere med spørsmål relatert til hindi og engelsk.