Fransk-tysk ordbok

Skriv ordet du vil oversette i søkefeltet for resultater i den fransk-tyske ordboken. Her kan du blant annet finne synonymer for franske og tyske ord, søke blant våre andre ordbøker eller se andre spennende funksjoner i vår drop-down-meny.

Søk alfabetisk i bab.las fransk-tyske ordbok

Ser du etter en fransk-tysk oversettelse, men du har glemt hvordan ditt søkeord staves? Du kan bruke alfabetet nedenfor, som tar deg til ordlister på valgt bokstav. Ved å klikke på riktig fransk ord, vil du få opp tilsvarende ord med synonymer på tysk.

Du kan skape verdens største online ordbok sammen med oss. Nedenfor ser du de siste ordene og uttrykkene som har blitt lagt til i den fransk-tyske ordboken. For å hjelpe oss trenger du kun å verifisere ordene som er riktige ved å stemme for dem. Hvis du tror en oversettelse er feil, kan du stemme for å fjerne ordet, eller du kan komme med forslag til endringer.

Alle er velkomne til å bli med på å lage den største fransk-tyske ordboken i verden! Nye franske ord og oversettelser til tysk vokser frem hele tiden. I tillegg til dette, kan tyske oversettelser av et fransk ord variere fra område til et annet. Ettersom det er slik, ønsker vi å inkludere alle disse variasjonene i vår fransk-tyske ordbok.
Som registrert bruker hos bab.la kan du legge til dine oversettelser fra fransk til tysk. Når det nye forslaget får 10 stemmer fra andre brukere, legges det til i den fransk-tyske ordboken på permanent basis. Du samler poeng når du legger til nye ord og ved å ta en av våre mange quiz. Disse poengene gjør at du havner på bab.las internasjonale ranking. I tillegg til dette har vi et fransk-tysk forum, som er åpent for alle registrerte brukere med spørsmål relatert til fransk og tysk språk.