Fransk-spansk ordbok

Finn en fransk-spansk oversettelse ved å velge ordboken fransk-spansk i tekstfeltet. Med drop-down-menyen kan du enkelt velge en annen online ordbok enn fransk-spansk.

Alfabetisk søk i vår fransk-spanske ordbok

Har du problemer med å finne et fransk ord, fordi du er usikker på stavemåten? Bruk bokstavene under og få en komplett liste av franske ord, som er oversatt i fransk-spansk ordbok. Når du finner ordet, kan du klikke på det og komme til den riktige siden i ordboken.

Du kan hjelpe oss med å sjekke nye fransk-spanske oversettelser som andre bab.la brukere har opprettet. Bekreft eller avvis franske og spanske ord ved å stemme for eller imot. Du kan også foreslå endringer til opprettede forslag.

Alle kan være med på å lage den største fransk-spanske ordboken i verden! Nye spanske oversettelser og tolkninger av fransk vokser frem i hyppig tempo. I tillegg til dette, kan spanske oversettelser av et fransk ord variere fra område til et annet. Vi ønsker å inkludere alle disse variasjonene i vår fransk-spanske ordbok.
Registrerte brukere hos bab.la kan legge til sine oversettelser fra fransk til spansk. Når det tilføyde ordet får 10 stemmer fra andre brukere, legges det til i den fransk-spanske ordboken på permanent basis. Du samler poeng når du legger til nye ord, eller ved å ta en av våre quiz. Disse poengene gjør at du havner på vår internasjonale rankingliste. I tillegg til dette har vi et fransk-spansk forum, som er åpent for alle brukere med spørsmål relatert til fransk og spansk språk.