Fransk-italiensk ordbok

Skriv et fransk ord eller uttrykk i tekstfeltet for å slå det opp i vår fransk-italienske ordbok. Du kan også skrive italienske ord, som du vil oversette til fransk. Søkeresultatet vil være sortert etter grammatikk, forslag og synonymer.

Søk alfabetisk i vår fransk-italienske ordbok

Ser du etter en fransk-italiensk oversettelse, men du har glemt hvordan søkeordet staves? Ved å bruke bokstavene under, kan enkelt bla igjennom fullstendige alfabetiske ordlister som hjelper deg i søket etter riktig ord. Ved å klikke på riktig fransk ord, vil du få opp tilsvarende ord med synonymer på italiensk.

Under ser du de seneste forslagene til oversettelser til fransk-italiensk ordbok. Du kan bekrefte fransk-italienske oversettelser av ord og fraser ved å stemme på dem. Finner du en feil, kan du stemme for fjerning av ordet eller foreslå endringer til enten et fransk eller italiensk ord.

Bli en del av bab.la-moroa og ta del i vår innsats for å bli verdens beste franske-italienske ordbok. Vi utvikler ordboken i tett samarbeid med våre brukere og er gratis tilgjengelig online. Siden vi ønsker å tilby den beste fransk-italienske ordboken, vil vi at alle varianter av hvert eneste ord skal finnes i vår ordbok. En fransk-italiensk oversettelse kan variere avhengig av om det er en teknisk eller vitenskapelig oversettelse og hvilket felt den gjelder. Derfor håper vi at du hjelper oss med å legge til dine fransk-italienske oversettelser. Det er gjennom brukeraktivitet vi holder oss oppdatert og kan forsikre et variert og fullstendig oppslagsverk. Når en bruker foreslår en fransk-italiensk oversettelse må den godkjennes av 10 andre brukere før den verifiseres og havner i ordboken. Slik kvalitetsikrer vi den fransk-italienske ordboken og holder oss oppdatert på nye ord og oversettelser.
Registrer deg som aktiv bruker for å ta del i vårt spennende og lærerike online community. Når du som bruker foreslår nye oversettelser eller besvarer en quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en fransk frase eller har andre spørsmål om fransk og italiensk språk, kan du stille dem i det fransk-italienske forumet. Her møtes bab.las språkentusiaster for å dele av sin kunnskap med deg!