Finsk-engelsk ordbok

Bruk søkefeltet over til å finne det finske ordet du vil oversette til engelsk. For å finne den engelske oversettelsen enklest mulig, er resultatene sortert i ulike kategorier. Siden viser oversettelsen, synonymer, eksempelsetninger og forumbidrag. Du kan også søke etter et engelsk ord, ettersom søkemotoren går i begge retninger: finsk-engelsk og motsatt. Hvis du ønsker å slå opp ord i en av våre andre ordbøker, velger du språk i drop-down-menyen.

Søk alfabetisk i vår finsk-engelske ordbok

Benytt alfabetet du ser nedenfor for å komme til fullstendige finske ordlister på ønsket bokstav. Dette kan være nyttig dersom du har glemt hvordan søkeordet staves. Klikk på ordet for å se engelske oversettelse av ordet med synonymer og grammatikk.

Nedenfor kan du se en liste med ord og fraser som nylig er foreslått av andre bab.la- brukere. Du har nå mulighet for å bekrefte de finske oversettelsene ved enten å godkjenne dem eller ved å rette feil. Hvis du synes forslaget er brukbart og korrekt vil det bli tilføyet til finsk-engelsk ordbok.

Alle kan være med på å bygge den største ordboken i verden! Nye engelske oversettelser og tolkninger av finsk språk vokser frem hele tiden. Betydningen av ord på finsk kan variere fra et fagområde til et annet. Ettersom det er slik, ønsker vi å inkludere alle disse variasjonene i vår finsk-engelske ordbok.
Som registrert bruker kan du legge til dine egne oversettelser fra finsk til engelsk. Når det tilføyde ordet har oppnådd 10 stemmer fra andre brukere, legges det til i finsk-engelsk ordbok på permanent basis. Du samler poeng når du legger til nye ord, eller ved å ta en av våre quiz. Disse poengene gjør at du havner på vår internasjonale ranking. I tillegg har bab.la et finsk-engelsk forum, som er åpent for alle brukere med spørsmål relatert til finsk og engelsk språk.