Esperanto-engelsk ordbok

Bruk søkefeltet til å finne esperanto-engelske oversettelser. Ordet du skriver inn, oversettes til engelsk i vår elektroniske ordbok, som viser blant annet viser grammatikk, synonymer og eksempelsetninger på både esperanto og tysk.

Søk den esperanto-engelske ordboken etter bokstav

Benytt alfabetet under for å komme til fullstendige esperanto ordlister på ønsket bokstav. Dette kan være nyttig dersom du har glemt hvordan søkeordet staves. Klikk på det esperanto ordet for å se engelsk oversettelse med grammatikk og synonymer.

Vi vil skape den største kostnadsfrie online ordboken som er tilgjengelig helt gratis. Vår esperanto-engelsk ordbok vokser hver dag, og de seneste tilføyelsene ser du nedenfor. Hjelp oss med å gjøre ordboken enda bedre ved å bekrefte eller avvise engelske oversettelser av esperanto ord.

Alle kan være med på å gjøre bab.la til den største ordboken i verden! Nye engelske oversettelser og tolkninger av esperanto ord vokser frem hele tiden. Engelsk-esperanto oversettelser kan variere fra et område til et annet. Ettersom det er slik, ønsker vi å inkludere alle disse variasjonene i vår esperanto-engelske ordbok.
Som registrert bruker kan du legge til dine egne oversettelser fra esperanto til engelsk. Når det tilføyde ordet har oppnådd 10 stemmer fra andre brukere, legges det til i esperanto-engelsk ordbok på permanent basis. Du samler poeng når du legger til nye ord, eller ved å ta en av våre quiz. Disse poengene gjør at du havner på vår internasjonale rankingliste. I tillegg har bab.la også mange andre funksjoner, blant annet et esperanto-engelsk forum, som er åpent for alle brukere med spørsmål relatert til esperanto og engelsk språk.