Engelsk-vietnamesisk ordbok

Finn ønsket vietnamesiske oversettelse i bab.las engelsk-vietnamesiske ordbok. Skriv et uttrykk du vil søke etter på enten engelsk eller vietnamesisk. I drop-down-menyen kan du velge flere andre ordbøker. Hvis du synes du får opp mange resultater er det fordi søk også viser synonymer og forslag til lignende ord.

Søk alfabetisk i bab.las engelsk-vietnamesiske ordbok

Ved bruk av bokstavene nedenfor har du mulighet for å søke alfabetisk i vår engelsk-vietnamesiske ordbok. For å se de relevante vietnamesiske oversettelsene og vietnamesiske synonymer for et engelsk uttrykk, kan du klikke på ordet for å komme til siden med engelsk-vietnamesisk ordbok.

Du kan nu ta del i oppbygningen av verdens største online ordbok. Under ser du de seneste forslagene til oversettelser til vår vietnamesisk-engelske ordbok. Du kan godkjenne en oversettelse fra engelsk til vietnamesisk eller en frase ved å stemme på den. Finner du derimot en feil, kan du stemme for å fjerne ordet eller foreslå endringer til enten et engelsk eller vietnamesisk ord.

Hjelp bab.la og de andre brukerne med å bygge opp den beste engelsk-vietnamesiske ordboken tilgjengelig online. Ordboken blir forbedret av brukerne hver dag, som deltar ved å stemme på, godkjenne eller tilføye nye vietnamesiske ord. Engelsk og vietnamesisk utvikler seg hele tiden, og nye oversettelser fra engelsk til vietnamesisk dukker opp. Brukere tilføyer nye termer til vår engelsk-vietnamesiske ordbok og holder den dermed oppdatert og moderne. Jo flere mennesker, som aktivt deltar og foreslår nye vietnamesiske uttrykk, des bedre blir ordboken. Nye tilføyelser skal alltid bekreftes, før de blir integrert som godkjente oversettelser i engelsk-vietnamesisk ordbok. For at et ord kan tilføyes i ordboken på permanent basis, må 10 brukere bekrefte forslaget. Før ordet tilføyes endelig, vil det likevel dukke opp ved søking i engelsk-vietnamesisk ordbok, men det vil være markert som ikke verifisert.
Som registrert bab.la-bruker blir du en del av det store bab.la-fellesskapet og samler poeng når du foreslår nye vietnamesiske ord til ordboken. Se din fremgang på bab.las internasjonale ranking og konkurrer med andre bab.la-brukere. I det engelsk-vietnamesiske forumet kan du delta i diskusjoner om emner som vietnamesisk språk, grammatikk og bruk av alminnelige vietnamesiske fraser.