Engelsk-ungarsk ordbok

For å oversette et ord fra engelsk til ungarsk kan du bruker søkefeltene over. Du kan også søke ungarske ord du vil oversette til engelsk. Søkeresultatet vil være sortert etter synonymer, grammatikk og eksempelsetninger. Her kan du også finne andre verktøy, som forumdiskusjoner og spill.

Søk alfabetisk i engelsk-ungarsk ordbok

Benytt alfabetet du ser under for å komme til fullstendige engelske ordlister på ønsket bokstav. Dette kan være nyttig dersom du har glemt hvordan søkeordet skrives. Klikk på det engelske ordet for å se ungarske oversettelser av ordet med synonymer og grammatikk.

Brukere legger til nye ungarske oversettelser til den engelsk-ungarske ordboken hele tiden. De nyeste oversettelsene ser du her. For at nye forslag skal legges til i ordboken, kreves godkjennelser fra andre brukere. Du kan stemme nye forslag opp eller ned ved å godkjenne,avvise eller foreslå forbedringer til allerede eksisterende forslag.

Hjelp bab.la med å forbedre den engelsk-ungarske ordboken! Vi ønsker at vår ordbok skal være den beste i verden, og derfor håper vi at våre du vil være med på avgjørelser om, og utvikling av nye oversettelser. Den engelsk-ungarske ordboken inneholder ofte lignende eller overlappende oversettelser ettersom et ord kan ha flere betydninger. En foreslått oversettelse havner ikke automatisk i bab.las ordbok for engelsk-ungarsk. Hvert eneste forslag til oversettelse må godkjennes av minst 10 brukere før det legges til ordboken permanent. På denne måten kvalitetsikrer vi den engelsk-ungarske ordboken og opprettholder et moderne innhold.
Registrer deg som aktiv bruker idag for å bli en del av bab.las spennende online samfunn. Når du foreslår ord eller tar en av våre mange quizer, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale ranking. Er du usikker på uttalelsen av et engelsk ord, eller på betydningen av et ungarsk ord, kan du stille og besvare spørsmål i det engelsk-ungarske forumet. Her møtes mange språkentusiaster som gjerne deler av sin kunnskap!