Engelsk-tysk ordbok

Skriv inn ordet du vil oversette fra engelsk til tysk i søkefeltet ovenfor. Du kan også skrive ordet på tysk ettersom ordboken kan brukes begge veier. For å velge en annen online ordbok i stedet for engelsk-tysk, kan du bruke drop-down-menyen eller gå til andre online ordbøker.

Gjør et alfabetisk søk i bab.las engelsk-tyske ordbok

Bruk bokstavene nedenfor når du vil søke manuelt i ordboken. Velg en bokstav og finn ordet du lette etter. Når du trykker på ordet. Vil du se alle tyske ord og synonymer som passer til oversettelsen fra engelsk.

Vi vil skape den største kostnadsfrie online ordboken. Den engelsk-tyske ordboken vokser hver dag, og de seneste tilføyelsene ser du nedenfor. Hjelp oss med å gjøre ordboken enda bedre ved å bekrefte eller avvise tyske oversettelser av engelske uttrykk.

Du er velkommen til å bli med i bab.las internasjonale nettsamfunn og ta del i vår innsats for å bli verdens største og beste engelsk-tyske ordbok. Vi utvikler ordboken i tett samarbeid med brukerne og skal være tilgjengelig for alle helt gratis! Siden vi vil tilby dere den beste engelsk-tyske ordboken, ønsker vi at alle varianter av hvert eneste ord og deres synonymer skal finnes i ordboken. Moderne tysk vokabular finnes ikke i tradisjonelle engelsk-tyske ordbøker, så vi håper at du kan hjelpe oss med å legge til dine engelsk-tyske oversettelser her. Det er gjennom din aktivitet vi holder oss oppdatert og kan forsikre brukerne om et moderne og innholdsrikt oppslagsverk. Når en bruker foreslår en engelsk-tysk oversettelse må den godkjennes av 10 brukere før den bekreftes og havner i vår engelsk-tyske ordbok på endelig basis. Inntil ordet bekreftes, vil det dukke opp i søkeresultater, men det vil være tydelig merket som ubekreftet. På denne måten kvalitetsikrer vi ordboken vår.
Når du som bruker foreslår en ny engelsk-tysk oversettelse eller besvarer en quiz, belønnes du med poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en tysk metafor eller oversettelsen av et engelsk onomatopoetikon, kan du få svar på dine spørsmål i det engelsk-tyske forumet. Her treffes språkelskere fra hele verden for å hjelpe hverandre og diskutere tysk og engelsk språk.