Engelsk-tyrkisk ordbok

Finn en engelsk-tyrkisk oversettelse ved å velge ordboken engelsk-tyrkisk i menyen. Med drop-down-menyen kan du alltid raskt velge en annen online ordbok.

Alfabetisk søk i bab.las engelsk-tyrkiske ordbok

Ser du etter en engelsk-tyrkisk oversettelse, men har glemt hvordan ordet staves? Da kan du enkelt velge en bokstav i alfabetet nedenfor og få opp fullstendige lister med ord på valgt bokstav. Ved å klikke på riktig engelsk ord, vil du komme til den engelsk-tyrkiske ordboka.

Brukere bidrar hele tiden med nye oversettelser til engelsk-tyrkisk ordbok. Du kan hjelpe til ved at sjekke om brukerne har gjort det riktig. Klikk for å bekrefte riktige engelsk-tyrkiske oversettelser eller motsatt, dersom du er uenig i en oversettelse og mener at den bør endres eller slettes.

Hjelp bab.la med å forbedre den engelsk-tyrkiske ordboken! Vi ønsker at vår ordbok skal være den beste i verden. Derfor håper vi at våre brukere tar avgjørelser sammen med oss og er med på utvikling av nye oversettelser. Den engelsk-tyrkiske ordboken kan inneholde lignende oversettelser dersom et ord har flere betydninger eller fordi våre brukere har lagt til nye oversettelser. Foreslåtte ord legges ikke automatisk til i bab.las ordbøker. Hvert eneste forslag til oversettelse må godkjennes av 10 brukere før den legges til i den engelsk-tyrkiske ordboken som verifisert oversettelse. Ord som ikke har oppnådd 10 stemmer enda, er merket som ikke godkjente oversettelser i søkeresultatet. På denne måten kvalitetsikrer vi den engelsk-tyrkiske ordboken.
Registrer deg som aktiv bruker for å bli en del av bab.las spennende online community. Når du foreslår ord eller gjennomfører en av våre quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale ranking. Er du usikker på om et tyrkisk ord er riktig stavet, eller på betydningen av en engelsk metafor, kan du få svar i det engelsk-tyrkiske forumet. Her møtes mange likesinnede språkelskere som gledelig deler av sin kunnskap!Her ser du de siste kinesisk-tyske oversettelsene bab.la-brukere har opprettet. Du kan sjekke og godkjenne oversettelsene hvis du er enig, eller gjøre endringer når du ikke er enig