Engelsk-tsjekkisk ordbok

Bruk søkefeltet ovenfor for å finne en oversettelse fra engelsk til tsjekkisk. Du kan også søke etter tsjekkiske ord ettersom ordboken søker i begge språk på samme tid. dersom du har bruk for en annen ordbok, kan du klikke på drop-down-menyen ovenfor, eller gå til ordbokoversikten.

Gjør alfabetisk søk i den engelsk-tsjekkiske ordboken

Du kan enkelt velge en bokstav nedenfor og få opp fullstendige lister med engelske ord på valgt bokstav. Ved å klikke på riktig engelsk ord, vil du få opp den tsjekkiske oversettelsen og komme til den engelsk-tsjekkiske ordboka.

Vårt mål er å skape verdens største gratis online ordbok. Den engelsk-tsjekkiske ordboken vokser hele tiden. Du kan se de nyeste tilføyelsene i den engelsk-tsjekkiske ordboken nedenfor. Hjelp oss med å gjøre ordboken bedre ved å godkjenne tsjekkiske oversettelser og engelske uttrykk.

Bli med i bab.las internasjonale nettsamfunn og ta del i vår innsats for å bli verdens beste engelsk-tsjekkiske ordbok. Vi utvikler ordboken i tett samarbeid med våre brukere og skal være tilgjengelig for dere helt gratis! Siden vi ønsker å tilby dere den beste engelsk-tsjekkiske ordboken, ønsker vi at alle varianter av hvert eneste ord skal finnes i bab.las ordbok. Svært spesifikt tsjekkisk vokabular finnes ikke engang i tradisjonelle engelsk-tsjekkiske ordbøker. Derfor håper vi at du kan hjelpe oss med å legge til dine engelsk-tsjekkiske oversettelser. Det er gjennom deres aktivitet at vi holder oss oppdatert og kan forsikre deg om et moderne og innholdsrikt oppslagsverk. Når en bruker foreslår en engelsk-tsjekkisk oversettelse må den godkjennes av 10 brukere før den bekreftes og havner i vår engelsk-tsjekkiske ordbok på permanent basis. Inntil ordet er bekreftet, vil det likevel dukke opp i søkeresultater, men det vil være merket som ikke verifisert. På denne måten kvalitetsikrer vi ordboken.
Når du som bruker foreslår en ny oversettelse eller besvarer en quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en tsjekkisk metafor eller frase, kan du få svar på dine spørsmål i det engelsk-tsjekkiske forumet. Her treffes alle språkelskere og språkentusiaster for å hjelpe hverandre og dele av sin kunnskap.