Engelsk-thai ordbok

Søk etter engelsk-Thai oversettelser i ordboken. Skriv ditt søkeord i feltet for å få den Thai oversettelsen. Du kan også skrive inn et Thai ord, ettersom begge sider av ordboken blir gjennomsøkt.

Søk alfabetisk i den engelsk-Thai ordboken

Alfabetet under inneholder alle ord og uttrykk fra vår engelsk-Thai ordbok. Velg en bokstav for å søke manuelt i den engelsk-Thai ordboken. Ved å trykke på ordet du søkte etter, får du alle de Thai oversettelsene og Thai synonymer fra den relevante siden i ordboken.

Her ser du de siste engelsk-Thai oversettelsene våre brukere har opprettet. Du kan sjekke og godkjenne oversettelser dersom du er enig, eller gjøre endringer når du finner en feil.

Bli med i bab.las internasjonale nettsamfunn og ta del i vår innsats for å bli verdens største og beste engelsk-thai ordbok. Vi utvikler ordboken i tett samarbeid med våre brukere og skal være tilgjengelig for deg helt gratis! Siden vi vil tilby dere den beste engelsk-thai ordboken, ønsker vi at alle varianter av hvert eneste ord skal finnes i ordboken. Moderne thai-vokabular finnes ikke i tradisjonelle engelsk-thai ordbøker, så vi håper at du kan hjelpe oss med å legge til dine engelsk-thai oversettelser her. Det er gjennom deres aktivitet at vi holder oss oppdatert og kan forsikre deg om et moderne og innholdsrikt oppslagsverk. Når en bruker foreslår en engelsk-thai oversettelse må den godkjennes av 10 bab.la-brukere før den bekreftes og havner i vår engelsk-thai ordbok på permanent basis. Inntil ordet blir bekreftet, vil det dukke opp i søkeresultatet, men det vil være tydelig merket som ikke bekreftet. På denne måten kvalitetsikrer vi ordboken.
Når du som bruker foreslår en ny engelsk-thai oversettelse eller besvarer en quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en thai metafor eller kanskje et thai onomatopoetikon, kan du få svar på dine spørsmål i det engelsk-thai forumet. Her treffes språkelskere og språkentusiaster fra hele verden for å hjelpe hverandre og dele av sin kunnskap.