Engelsk-swahili ordbok

Skriv ordet du ønsker å oversette fra engelsk til swahili i søkefeltet. Du kan også søke etter ord på swahili, ettersom ordboken søker begge veier samtidig. Bruk drop-down-menyen for å søke i en annen online ordbok enn engelsk-swahili.

Gjør alfabetisk søk i bab.las ordbok for engelsk-swahili

Du kan søke manuelt i ordene ved å velge en bokstav under. Klikk og start ditt søk.

Hjelp oss med å skape verdens største gratis ordbok online. sjekk de seneste tilføyelsene til vår engelsk-swahili ordbok her. Bidra med dine oversettelser fra engelsk til swahili.

Hjelp bab.la med å forbedre ordboken for engelsk-swahili! Vi ønsker at vår ordbok skal være den beste i verden, og håper derfor vi at du vil være med på avgjørelser om, og utvikling av nye oversettelser. Engelsk-swahili ordboken kan inneholde lignende eller overlappende oversettelser dersom et ord kan ha mer enn en betydninger. Kanskje kan du et uttrykk på swahili, bidra ved å legge til dine oversettelser! Vi vil at du skal vite at foreslåtte oversettelser ikke automatisk legges til i våre ordbøker. Hvert eneste forslag til oversettelser må godkjennes av minst 10 brukere før den legges til i engelsk-swahili ordboken. På denne måten oppdaterer vi engelsk-swahili ordboken og kan garantere et moderne innhold.
Registrer deg som aktiv bruker idag for å bli en del av bab.las spennende online community. Når du foreslår ord eller besvarer en av våre mange quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale ranking. Er du usikker på om et engelsk ord er riktig skrevet, eller på betydningen av et ord på swahili, kan du stille og besvare dine spørsmål i engelsk-swahili forumet. Her møtes mange likesinnede språkentusiaster som gjerne deler sin viten med andre brukere!