Engelsk-svensk ordbok

Finn en engelsk-svensk oversettelse ved velge ordboken for ønskede språk i menyen. Med drop-down-menyen kan du raskt skifte til en annen online ordbok enn engelsk til svensk. Resultatene er sortert etter kategori, grammatikk og synonymer.

Søk alfabetisk i vår engelsk-svenske ordbok

Ser du etter en engelsk-svensk oversettelse, men du har glemt hvordan ordet staves? Du kan enkelt velge bokstav i alfabetet nedenfor for å få opp fullstendige alfabetiske lister med engelske eller svenske ord på valgt bokstav. Ved å klikke på riktig ord, vil du komme til den engelsk-svenske ordboka.

Her ser du de seneste forslagene til oversettelser for den engelsk-svenske ordboken. Du kan godkjenne en engelsk-svensk oversettelse ved å stemme på den. Motsatt, kan du også stemme for å fjerne ordet eller foreslå endringer til enten et engelsk eller svensk ord.

Hjelp bab.la med å forbedre den engelsk-svenske ordboken! Vi ønsker at vår ordbok skal være den beste i verden, og derfor håper vi at du vil være med på avgjørelser om, og utvikling av nye oversettelser. Den engelsk-svenske ordboken kan inneholde lignende eller overlappende oversettelser dersom et ord har flere betydninger. Vi vil at du skal vite at foreslåtte oversettelser ikke automatisk legges til i bab.las ordbøker. Hvert eneste forslag til oversettelse må godkjennes av minst 10 brukere før det endelig legges til i den engelsk-svenske ordboken. På denne måten kvalitetsikrer vi den engelsk-svenske ordboken og opprettholder et moderne innhold.
Registrer deg som aktiv bruker idag for å bli en del av bab.las spennende online community. Når du foreslår ord eller besvarer en av våre mange quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale ranking. Er du usikker på om et svensk ord er riktig skrevet, eller på betydningen av et engelsk ord, kan du stille og besvare spørsmål i det engelsk-svenske forumet. Her møtes mange likesinnede språkentusiaster som gledelig deler sin kunnskap med deg!