Engelsk-spansk ordbok

Tast inn et spansk ord eller en frase i tekstfeltet for å søke i bab.las engelsk-spanske ordbok. Du kan også skrive engelske ord, som du ønsker å oversette til spansk.

Søk alfabetisk i engelsk-spansk ordbok

Bruk bokstavene nedenfor til å søke manuelt i den engelsk-spanske ordboken. Du kan se alle de engelske ordene i den engelsk-spanske ordboken, som begynner med bokstaven. Du kan finne alle spanske oversettelser og synonymer ved å klikke på ordet eller frasen.

Foreslåtte ord til engelsk-spansk-ordboken skal bekreftes før de blir innkludert i ordboken. Du kan stemme på engelsk-spanske oversettelser eller foreslå endringer til stavemåte, grammatikk eller ordlyd. Samtidig kan du stemme ned ord du ikke er enig i.

Du er velkommen til å bli med i bab.las internasjonale nettsamfunn og ta del i vår innsats for å bli verdens største og beste engelsk-spanske ordbok. Vi utvikler ordboken sammen med våre brukere og skal være tilgjengelig for alle helt kostnadsfritt! Siden vi vil tilby dere den beste engelsk-spanske ordboken, ønsker vi at alle varianter av hvert eneste ord og deres synonymer skal finnes i ordboken. Moderne spanske uttrykk finnes ikke i tradisjonelle engelsk-spanske oppslagsverk, så vi håper at du kan hjelpe oss med å legge til dine engelsk-spanske oversettelser i bab.la-ordboken. Det er gjennom brukeraktivitet vi holder oss oppdatert og kan forsikre deg om en moderne og innholdsrik ordbok. Når en bruker foreslår en engelsk-spansk oversettelse må den godkjennes av 10 brukere før den verifiseres og havner i vår engelsk-spanske ordbok på endelig basis. Inntil ordet bekreftes, vil det dukke opp i søkeresultatet, men det vil være tydelig merket som ubekreftet. På denne måten kvalitetsikrer vi ordboken vår.
Når en bruker foreslår nye engelsk-spanske oversettelser eller besvarer en quiz, opptjener brukeren poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en spansk metafor eller oversettelsen av et engelsk onomatopoetikon, kan du stille ditt spørsmål i det engelsk-spanske forumet og kanskje lære noe nytt. Her treffes språkelskere fra hele verden for å diskutere spansk og engelsk språk.