Engelsk-russisk ordbok

Finn en engelsk eller russisk oversettelse ved å velge ordboken engelsk-russisk i tekstfeltet. Med drop-down-menyen kan du velge en annen online ordbok enn engelsk-russisk. Søkeresultatet vil være sortert etter kategori, grammatikk og synonymer.

Søk alfabetisk i bab.las engelsk-russiske ordbok

Med alfabetet nedenfor har du mulighet for å søke alfabetisk i vår engelsk-russiske ordbok. For å se alle relevante russiske oversettelser og synonymer for et engelsk uttrykk, kan du enkelt klikke på ordet for å komme til siden med engelsk-russisk ordbok.

Brukere bidrar hele tiden med nye russiske oversettelser. Du kan gi oss en hånd ved å sjekke, om de har gjort det riktig. Klikk for å godkjenne riktige engelsk-russiske oversettelser eller stem imot hvis du er uenig i en oversettelse og mener at den bør endres eller fjernes.

Del din erfaring med engelsk og russisk med andre brukere fra hele verden. Alle språk endrer seg konstant, og derfor forandres oversettelser fra engelsk til russisk seg også. Engelsk-russisk ordbok blir oppdatert og holdt i live med bidrag fra våre brukere, som hele tiden tilføyer nye oversettelser fra engelsk til russisk. Samme ord kan ha flere betydninger på engelsk og russisk, og ordboken inneholder derfor flere forskjellige oversettelser. Når et ord tilføyes til vår engelsk-russiske ordbok, blir det markert som ikke bekreftet. Først etter at 10 brukere har bekreftet ordet, blir det inkludert i online ordboken på permanent basis.
Registrer deg som medlem nå og vær med i fellesskapet. Som bruker opptjener du poeng når du deltar i utvidelsen av vår engelsk-russiske ordbok ved å foreslå nye ord. Når du samler poeng kan du konkurrere på bab.las internasjonale ranking. I det engelsk-russiske forumet stiller og besvarer bab.las brukere spørsmål om oversettelser, emner relatert til russisk språk og forskjellig bruk av russiske ord i hverdagssituasjoner.