Engelsk-rumensk ordbok

Finn ønsket rumenske oversettelse i bab.las engelsk-rumenske ordbok. Skriv et uttrykk du vil søke etter på enten engelsk eller rumensk. I drop-down-menyen kan du velge flere andre ordbøker. Hvis du synes du får opp mange resultater er det fordi søk også viser synonymer og forslag til lignende ord.

Søk alfabetisk i bab.las engelsk-rumenske ordbok

Ved bruk av bokstavene nedenfor har du mulighet for å søke alfabetisk i vår engelsk-rumenske ordbok. For å se de relevante rumenske oversettelsene og rumenske synonymer for et engelsk uttrykk, kan du klikke på ordet for å komme til siden med engelsk-rumensk ordbok.

Du kan nu ta del i oppbygningen av verdens største online ordbok. Under ser du de seneste forslagene til oversettelser til vår rumensk-engelske ordbok. Du kan godkjenne en oversettelse fra engelsk til rumensk eller en frase ved å stemme på den. Finner du derimot en feil, kan du stemme for å fjerne ordet eller foreslå endringer til enten et engelsk eller rumensk ord.

Hjelp bab.la og de andre brukerne med å bygge opp den beste engelsk-rumenske ordboken tilgjengelig online. Ordboken blir forbedret av brukerne hver dag, som deltar ved å stemme på, godkjenne eller tilføye nye rumenske ord. Engelsk og rumensk utvikler seg hele tiden, og nye oversettelser fra engelsk til rumensk dukker opp. Brukere tilføyer nye termer til vår engelsk-rumenske ordbok og holder den dermed oppdatert og moderne. Jo flere mennesker, som aktivt deltar og foreslår nye rumenske uttrykk, des bedre blir ordboken. Nye tilføyelser skal alltid bekreftes, før de blir integrert som godkjente oversettelser i engelsk-rumensk ordbok. For at et ord kan tilføyes i ordboken på permanent basis, må 10 brukere bekrefte forslaget. Før ordet tilføyes endelig, vil det likevel dukke opp ved søking i engelsk-rumensk ordbok, men det vil være markert som ikke verifisert.
Som registrert bab.la-bruker blir du en del av det store bab.la-fellesskapet og samler poeng når du foreslår nye rumenske ord til ordboken. Se din fremgang på bab.las internasjonale ranking og konkurrer med andre bab.la-brukere. I det engelsk-rumenske forumet kan du delta i diskusjoner om emner som rumensk språk, grammatikk og bruk av alminnelige rumenske fraser.