Engelsk-portugisisk ordbok

Finn en engelsk-portugisisk oversettelse ved å velge ordboken engelsk-portugisisk i tekstfeltet. Med drop-down-menyen kan du raskt velge en annen online ordbok enn engelsk til portugisisk. Dersom du synes det er mange engelsk til portugisisk oversettelser, er dette fordi du også får opp synonymer i søket.

Allfabetisk søk i bab.las engelsk-portugisiske ordbok

Med bokstavene nedenfor har du mulighet for å søke alfabetisk i vår engelsk-portugisiske ordbok. For å se alle de relevante portugisiske oversettelsene og eventuelle synonymer for et portugisisk uttrykk, kan du klikke på ordet for å komme til siden med engelsk-portugisisk ordbok.

Brukere tilføyer hele tiden portugisiske oversettelser til vår engelsk-portugisiske ordbok. Nedenfor ser du de seneste forslagene våre brukere har lagt til. Du kan bekrefte en engelsk til portugisisk oversettelse av et ord eller en frase ved å stemme på den. Du kan også stemme for å fjerne ordet eller foreslå endringer til enten et engelsk eller portugisisk ordet dersom du oppdager en feil.

Del din engelske og portugisiske språkerfaring med andre språkelskere fra hele verden. Måten vi bruker språk på, endrer seg med tiden, og derfor forandres oversettelser fra engelsk til portugisisk seg også. Engelsk-portugisisk ordbok holdes i live og oppdateres med bidrag fra våre brukere, som tilføyer nye engelsk-portugisiske oversettelser fortløpende. Samme ord kan ha flere betydninger fra engelsk til portugisisk, og ordboken inneholder derfor en rekke forskjellige oversettelser. Når et nytt ord tilføyes til vår engelsk-portugisiske ordbok, er det markert som ikke bekreftet, inntil 10 brukere har godkjent det, og det blir inkludert i den store online ordboken.
Registrer deg som medlem i dag og vær med i fellesskapet. Du opptjener poeng, når du deltar i utvidelsen av vår engelsk-portugisiske ordbok ved å foreslå nye ord. Med poengene kan du konkurrere med andre brukere på bab.las internasjonale ranking. I det engelsk-portugisiske forumet stiller og besvarer bab.la-brukere spørsmål om oversettelser, emner relatert til blant annet engelsk språk og bruk av portugisiske ord i forskjellige hverdagssituasjoner.