Engelsk-polsk ordbok

Skriv et polsk ord eller en frase i tekstfeltet for å slå det opp i vår ordbok for engelsk til polsk. Du kan også skrive engelske ord, som du vil oversette til polsk, ordboken går begge veier. Du kan også søke i andre online ordbøker ved å bruke drop-down-menyen.

Alfabetisk søk i bab.las engelsk-polske ordbok

Med bokstavene under har du mulighet for å søke manuelt i bab,la's ordbok for engelsk til polsk. For å se alle relevante polske oversettelser og polske synonymer for uttrykk og termer, kan du enkelt klikke på ordet for å komme til ordboken engelsk-polsk.

Hjelp oss med å skape den største online ordboken. De seneste forslagene til polske oversettelser til vår engelsk-polske ordbok ser du her. godkjenn en engelsk-polsk oversettelse, hvis du synes den skal være med i ordboken, eller stem for at en oversettelse skal slettes eller endres, hvis du ikke synes den er korrekt.

Del din erfaring med engelsk og polsk med andre språkelskere i hele verden online. Måten vi bruker språk på endrer sig konstant, og derfor forandres oversettelsene fra engelsk til polsk seg også. Engelsk-polsk ordbok blir holdt i live og oppdatert med bidrag fra aktive brukere, som tilføyer nye oversettelser fra engelsk til polsk . Et enkelt ord kan ha flere betydninger fra engelsk til polsk, og ordboken inneholder derfor mange ulike oversettelser. Når et nytt ord tilføyes i vår engelsk-polske ordbok, er det markert som ikke bekreftet, inntil 10 brukere har bekreftet det, og det blir inkludert i bab.las store elektroniske ordbok.
Registrer deg til medlemskap nå og vær med i et spennende online community. Du kan tjene poeng når du deltar i utvidelsen av vår engelsk-polske ordbok ved at foreslå nye ord. Med poengene kan du konkurrere med venner og andre brukere på bab.las internasjonale ranking. I det engelsk-polske forumet stiller og besvarer brukere spørsmål om oversettelser, emner relatert til polsk språk og forskjellige måter å bruke polske ord på i hverdagssituasjoner.