Engelsk-koreansk ordbok

Skriv et ord, du vil oversette til koreansk, i boksen herover. Både engelske og koreanske oversettelser finnes i ordboken, så du velger selv, hvilket av språkene du vil skrive ordet på. Hvis det er mange resultater på engelsk-koreanske oversettelser, er dette fordi synonymer og regionale variasjoner vises.

Søk alfabetisk i bab.las engelsk-koreanske ordbok

Med bokstavene under har du mulighet for å søke alfabetisk i vår engelsk-koreanske ordbok. For å se alle de relevante koreanske oversettelsene og synonymene for et engelsk uttrykk, kan du klikke på ordet for å komme til siden med engelsk-koreansk ordbok.

Brukere bidrar hele tiden med nye koreanske oversettelser. Du kan hjelpe oss ved å sjekke om de har oversatt riktig. Klikk for å bekrefte en korrekt engelsk-koreansk oversettelse eller gjør oss oppmerksom på at en foreslått koreansk oversettelse bør slettes.

Vi vil gjerne gjøre vår engelsk-koreansk ordbok til den beste gratis online ordboken i verden. Til dette har vi bruk for din hjelp. Alle brukeres bidrag til engelsk-koreansk ordbok hjelper oss med å forbedre den skritt for skritt. Hvert engelske uttrykk og stykke av koreansk ordforråd gjør vår engelsk-koreansk ordbok mer brukbar. Engelsk-koreanske oversettelser kan variere meget fra hverdagsbruk til spesifikke områder som medisin og sosiologi. Samme ord kan ha forskjellige oversettelser på det motstående språket. Vi vil gjerne inkludere alle variasjoner i vår engelsk-koreanske ordbok.
Registrer## deg og bli en del av bab.la fellesskapet. Medlemmer samler poeng når de deltar på bab.la og for eksempel tilføyer nye engelske termer til listen av forslag til engelsk-koreansk ordbok. Når en bruker samler poeng havner han eller hun på vår internasjonale ranking###, der du kan utfordre familie, venner og andre brukere. Når du vil tilføye et nytt ord, men ikke er sikker på den korrekte oversettelsen, kan du benytte deg av det #engelsk-koreanske forumet. bab.la brukere møtes her og diskuterer termer og oversettelser, engelske uttrykk, koreansk grammatikk og tekniske termer.