Engelsk-kinesisk ordbok

Søk etter en engelsk-kinesisk oversettelse i vår engelsk - kinesiske ordbok ved å skrive ordet i feltet over. Du kan også skrive et kinesisk ord, da det søkes i begge sider av online ordboken. Du får også opp synonymer og alternative søkeforslag ved søk i ordboken.

Søk alfabetisk i bab.las engelsk-kinesiske ordbok

Ser du etter en engelsk-kinesisk oversettelse, men du har glemt hvordan ordet staves? Du kan enkelt velge en bokstav nedenfor og få opp fullstendige alfabetiske lister med kinesiske ord på valgt bokstav. Ved å klikke på riktig tysk ord, vil du komme til den engelsk-kinesiske ordboka.

Brukere bidrar med å forbedre bab.las engelsk-kinesiske ordbok ved å legge til sine egne oversettelser. Du kan hjelpe oss ved å sjekke om de har gjort det riktig. Klikk for å bekrefte riktige engelsk-kinesiske oversettelser, eller avvis dersom du er uenig og mener den bør endres eller slettes.

Bli med i bab.las internasjonale nettsamfunn og ta del i vår innsats for å bli verdens beste engelsk-kinesiske ordbok. Vi utvikler ordboken i tett samarbeid med våre brukere og skal være tilgjengelig for alle helt gratis! Siden vi ønsker å tilby den beste engelsk-kinesiske ordboken, ønsker vi at alle varianter av hvert eneste ord skal finnes i vår ordbok. Svært spesifikt kinesisk vokabular finnes ikke engang i tradisjonelle engelsk-kinesiske ordbøker. Derfor håper vi at du kan hjelpe oss med å legge til dine engelsk-kinesiske oversettelser. Det er gjennom brukeraktivitet vi holder oss oppdatert og kan forsikre deg om et moderne og innholdsrikt oppslagsverk. Når en bruker foreslår en engelsk-kinesisk oversettelse må den godkjennes av 10 brukere før den bekreftes og havner i vår engelsk-kinesiske ordbok på permanent basis. På denne måten kvalitetsikrer vi den engelsk-kinesiske ordboken og holder oss oppdatert.
Når du som bruker foreslår en ny oversettelse eller besvarer en quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en kinesisk metafor eller frase, kan du stille og besvare dine spørsmål i det engelsk-kinesiske forumet. Her treffes alle bab.las språkentusiaster for å hjelpe hverandre.