Engelsk-japansk ordbok

Skriv et ord eller en frase nedenfor for å søke i bab.las engelsk-japanske ordbok. Er du i tvil om engelske eller japanske ord kan du lære mer ved å se til eksempelsetningene lenger ned i søkeresultatet, eller synonymer og forslag til andre relaterte uttrykk. Du kan også søke i våre andre ordbøker, som du finner i drop-down-menyen.

Alfabetisk søk i bab.las engelsk-japanske ordbok

Du kan få vist en liste med alle ord i bab.las engelsk-japansek ordbok ved å velge en bokstav her. Alle japanske oversettelser og synonymer vil bli vist, hvis du klikker på et ord.

Nedenfor ser du de seneste forslagene til oversettelser i japansk-engelsk ordbok. Du kan bekreft en japansk til engelsk oversettelse av ord eller uttrykk ved å stemme på det. Mener du, at det foreligger en feil, kan du stemme for å fjerne ordet eller foreslå endringer til enten det japanske eller engelske ordet.

Hjelp bab.la teamet og de andre brukerne med å lage verdens beste online ordbok. Sammen med våre brukere ønsker vi ikke bare å lage en engelsk-japansk ordbok, men den beste. Ordboken forbedres av hver bruker som deltar ved å stemme på, bekrefte eller tilføye et nyt ord. Engelsk og japansk utvikler seg hele tiden, og nye måter å oversette fra engelsk til japansk dukker opp. Brukere tilføyer nye termer til vår engelsk-japanske ordbok, noe som holder den oppdatert og moderne.
Som registrert bab.la bruker kan du ta del i bab.la fellesskapet og samle poeng, når du hjelper med f.eks. forslag til nye japanske ord til ordboken. Se din fremgang på vår internasjonale ranking. Nye forslag må bekreftes av 10 brukere, før de blir inkludert som godkjente oversettelser i engelsk-japansk ordbok. Før et ord tilføyes endelig, vil det likevel dukke opp ved søk i engelsk-japansk ordbok, men det vil være markert som ikke verifisert. I engelsk-japansk forum kan du delta i diskusjoner om emner som japansk språk, grammatikk og bruk av alminnelige japanske .