Engelsk-italiensk ordbok

I ovenstående tekstfelt kan du skrive engelske og italienske ord eller fraser, som du ønsker å oversette. Du kan også søke i andre ordbøker, som du finner i drop-down-menyen.

Søk alfabetisk i engelsk-italiensk ordbok

Let manuelt i vår engelsk-italienske ordbok ved å søke under en bestemt bokstav. Du vil da få opp alle ord i engelsk-italiensk ordbok som starter på ønsket bokstav. Klikk på et ord for å se alle italienske oversettelser og italienske synonymer for uttrykket.

De nyeste forslagene til italiensk-engelsk ordbok finner du nedenfor. Andre brukere har foreslått ord og du kan hjelpe oss ved å fortelle din mening om forslagene. Bekreft et italiensk ord, foreslå endringer eller foreslå at ordet fjernes.

Alle kan ta del på bab.la og være med på å skape verdens beste engelsk-italienske ordbok. Vi videreutvikler den allerede eksisterende ordboken sammen med våre brukere og er gratis tilgjengelig online. Siden vi ønsker å tilby den beste engelsk-italienske ordboken, ønsker vi at alle oversettelser av hvert eneste ord skal være representert på bab.la. En engelsk-italiensk oversettelse varierer avhengig av kontekst og fagfelt. Derfor ønsker vi at du vil legge til dine engelsk-italienske oversettelser for å hjelpe oss med dette. Det er gjennom brukernes oppdateringer og forslag vi kan forsikre en variert og moderne ordbok. Når en bruker foreslår en italiensk oversettelse av et engelsk ord, må oversettelsen godkjennes av 10 brukere før den verifiseres og tilføyes i den engelske-italienske ordboken. På denne måten kvalitetsikres den engelsk-italienske ordboken. Ord som enda ikke er verifisert, dukker opp i søk merket som ikke verifiserte oversettelser.
Registrer deg som bruker for å ta del i vårt spennende og lærerike online community. Når du som bab.la-bruker legger til nye forslag til oversettelser eller besvarer en quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Som bruker kan du i tillegg stille spørsmål i det engelsk-italienske forumet eller opprette en diskusjon dersom du er usikker på betydningen av en frase på italiensk. I forumet møtes språkelskere fra hele verden for å dele av sin kunnskap.