Engelsk-indonesisk ordbok

Tast inn ordet du vil oversette fra engelsk til indonesisk i søkefeltet over. Du kan også slå opp ordet på indonesisk ettersom ordboken søker opp ordet på begge simultant. Søkeresultatet viser oversettelser, synonymer, brukseksempler og foruminnlegg.

Søk alfabetisk i bab.las engelsk-indonesiske ordbok

Er du usikker på den eksakte oversettelsen for ordet du søker etter? Ikke noe problem! Velg en bokstav for å se komplette lister med engelske ord på valgt bokstav. Når du har funnet riktig ord, klikk på det og du får opp oversettelser i den engelsk-indonesiske ordboken.

Nedenfor ser du de seneste forslagene til den engelsk-indonesiske ordboken lagt til av våre brukere. Du kan hjelpe oss med å gjøre ordboken bedre ved å stemme for eller imot nye forslag. Dersom du finner en feil eller er uenig i en oversettelse, kan du foreslå endringer til enten indonesisk eller engelsk ord.

Du kan være med på å bygge den største engelsk-indonesiske ordboken i verden! Nye indonesiske oversettelser og tolkninger av engelsk vokser frem hele tiden. Indonesiske oversettelser av engelske ord kan variere fra et fagområde til et annet. Ettersom det er slik, ønsker vi å inkludere alle disse variasjonene i vår engelsk-indonesiske ordbok.
Som registrert bruker kan du legge til dine egne oversettelser fra engelsk til indonesiske. Når det tilføyde ordet har fått 10 stemmer fra andre brukere, legges det til i engelsk-indonesisk ordbok på permanent basis. Du samler poeng når du legger til nye ord, eller ved å ta en av våre quiz. Disse poengene gjør at du havner på vår internasjonale ranking. I tillegg har bab.la et engelsk-indonesiske forum, som er åpent for alle brukere med spørsmål relatert til engelsk og indonesiske språk.