Engelsk-gresk ordbok

Bruk søkefeltet over for å finne den greske oversettelsen til et engelsk ord. Det fungerer begge veier, så du kan søke på et gresk ord i den engelsk-greske ordboken. Dersom du vil slå opp et ord i en annen ordbok, bruker du bare drop-down-menyen over og velger ordboken du trenger.

Søk etter bokstav i den engelsk-greske ordboken.

Under finner du en annen søkefunksjon. Denne lar deg klikke på forbokstaven til et ord, for eksempel dersom du ikke husker hvordan et engelsk ord staves. Alle ord som starter med bokstaven blir listet i alfabetisk rekkefølge, slik at du kan finne ordet du var ute etter raskt og enkelt. Søk frem ordet i listen og klikk på det, så får du opp oversettelsen i den gresk-engelske ordboken.

Alle bab.las brukere er hjertelig velkomne til å være med å utarbeide den per dags dato største engelsk-greske ordboken online. For å gjøre dette vil du, etter å ha krysset av boksen til høyre, få muligheten til å bekrefte stemmen din, og til å endre oversettelsen hvis du har funnet en feil, eller slette den dersom den ikke virker relevant.

Ved å bli en del av bab.la-samfunnet, vil du kunne bidra til å forbedre den engelsk-greske ordboken, og gjøre den til den aller beste som er å finne på nett. Hvis du er en ekspert på britiske idiomer, amerikansk slang eller skotske uttrykk, kan du legge til nye ord eller foreslå ulike oversettelser til et ord i den engelsk-greske ordboken. For å holde kvaliteten på databasen høy, blir nye ord kun langt til dersom minst ti brukere har godkjent det. Vi mener at det er helt essensielt å holde tritt med språkutviklingen og med nye regionale uttrykk. Det er derfor morsspråklige i bab.la-samfunnet er nøkkelen til å utvide ordboken, og gjøre den til en enda bedre informasjonskilde for de som lærer seg språk. Dessuten kan et engelsk ord ha mange ulike oversettelse på gresk, avhengig av kontekst og teknisk bruk. For eksempel vil den greske oversettelsen til et engelsk IT-ord være en annen enn oversettelsen til det samme ordet brukt i medisin. For å begynne å legge til nye ord, registrer deg i dag, og du kan straks begynne å samle poeng til den internasjonale rankingen for hvert bidrag du kommer med til våre ordbøker. Hvis du skulle lure på noe når det gjelder grammatikk eller staving, kan du gå til det engelsk-greske forumet, hvor andre bab.la-brukere vil kunne hjelpe deg.