Engelsk-fransk ordbok

Skriv ordet du vil oversette i søkefeltet for resultater i den engelsk-franske ordboken. Her kan du blant annet finne synonymer for engelske og franske ord samt søke i våre andre ordbøker. Du kan også se etter andre spennende funksjoner i vår drop-down-meny.

Søk alfabetisk i engelsk-fransk ordbok

Ser du etter en engelsk-fransk oversettelse, men du har glemt hvordan ordet staves? Du kan enkelt velge en bokstav nedenfor og få opp komplette alfabetiske lister med ord på den valgte bokstaven. Ved å klikke på riktig engelsk ord, vil du komme til den engelsk-franske ordboka.

Her ser du de engelsk-franske oversettelsene våre brukere senest har lagt til. Ser du en fransk oversettelse, som du ikke er enig i, kan du foreslå endringer eller foreslå at ordet fjernes fra den engelsk-franske ordboken.

Du er velkommen til å bli med i bab.las spennende nettsamfunn og ta del i vår drøm om å bli verdens største og beste engelsk-franske nettordbok. Vi utvikler ordboken sammen med våre brukere og skal være tilgjengelig for alle fullstendig kostnadsfritt! Siden vi ønsker å tilby dere den beste engelsk-franske ordboken online, håper vi at alle varianter av hvert eneste ord og deres synonymer skal legges til i ordboken. De nyeste franske uttrykkene finnes ikke i tradisjonelle engelsk-franske oppslagsverk, så vi håper du kan hjelpe oss med å legge til slike engelsk-franske oversettelser i bab.la-ordboken. Det er gjennom brukeraktiviteten vi kan holde oss 100% oppdatert og forsikre en moderne og relevant ordbok. Når en bruker foreslår engelsk-franske oversettelser må ordet bekreftes av 10 brukere før det verifiseres og havner i vår engelsk-franske ordbok på endelig basis. Inntil ordet er bekreftet, vil det vises i søkeresultatet, men det vil være tydelig merket som ubekreftet. På denne måten kvalitetsikrer vi ordboken vår.
Når en bruker foreslår nye engelsk-franske oversettelser eller besvarer en quiz, opptjener brukeren poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av et fransk synonym eller oversettelsen av en engelsk metafor, kan du spørre andre brukere i det engelsk-franske forumet og kanskje lære noe nytt. Her treffes språkelskere fra hele verden for å diskutere fransk og engelsk språk.