Engelsk-finsk ordbok

Skriv ordet du vil oversette i søkefeltet for resultater i den engelsk-finske ordboken. Søket viser blant annet synonymer for finske og engelske ord. Søkeresultatet vil være sortert etter grammatikk, lignende ord og eksempelsetninger. Dette gjør det enklere for deg! Du kan også slå opp i våre andre ordbøker for oversettelser mellom andre språk.

Søk alfabetisk i den engelsk-finske ordboken

Når du klikker på en av bokstavene nedenfor har du mulighet for å søke etter alle ord og fraser i engelsk-finsk ordbok, som begynner med ønsket bokstav. Dette er en god mulighet hvis du ikke er helt sikker på hvilket ord du vil oversette. Ved å velge et ord på listen finner du alle finske oversettelser og relevante finske synonymer.

Brukere kan tilføye nye finske ord til engelsk-finsk ordbok. For at de blir en fast del av ordboken kan du som bruker godkjenne ordene. Du kan vurdere om forslagene er korrekte eller ei. Hvis du ser en feil, kan du foreslå en endring. Nedenfor kan du se en liste over nye bidrag.

Bli med ​​og ha det gøy med oss i bab.la! Sammen kan vi skape verdens beste gratis online ordbok for engelsk-finsk. Når en bruker foreslår et nytt finsk ord, hjelper det oss med å forbedre kvaliteten på ordlisten vår. Et engelsk ord kan flere finske oversettelser ettersom nyanser og adjektiv brukes på forskjellige måter på de to språkene. Hvis en bruker forslår et ord til engelsk-finsk ordbok, vil dette ordet markeres som "ubekreftet". 10 bab.la-brukere trengs for å verifisere nye ord, for å sikre kvaliteten på ordlisten vår. Her kan du vise din kunnskap og entusiasme for språk ved å bekrefte eller korrigere foreslåtte ord.
Registrer deg nå for å oppleve fordelene ved å være medlem av bab.las online community. Når du fører inn et nytt ord i engelsk-finsk ordbok vil du motta poeng og havne på bab.las internasjonale ranking. Du kan også tjene poeng når du stiller spørsmål i vårt engelsk-finske forum. Andre bab.la-brukere er alltid der for å hjelpe deg, dersom du ikke er sikker på finsk grammatikk eller du har andre finske språkspørsmål.