Engelsk-arabisk ordbok

Skriv ordet du vil oversette i søkefeltet for resultater i den engelsk-arabiske ordboken. Her kan du blant annet finne synonymer for engelske og arabiske ord, søke blant våre andre ordbøker eller se andre spennende funksjoner i vår drop-down-meny.

Alfabetisk søk i vår engelsk-arabiske ordbok

Du kan få vist en liste med alle ord i bab.las engelsk-arabiske ordbok ved å velge en bokstav her. Alle arabiske oversettelser og synonymer vil bli vist når du klikker på et engelsk ord.

Brukere bidrar hele tiden med å forbedre bab.las engelsk-arabiske ordbok. Du kan hjelpe oss ved å sjekke om de har gjort det riktig. Klikk for å bekrefte riktige engelsk-arabiske oversettelser eller avvis dersom du er uenig og mener den bør endres eller slettes.

Bli med i bab.las internasjonale nettsamfunn og ta del i vår innsats for å bli verdens beste engelsk-arabiske ordbok. Vi utvikler ordboken i tett samarbeid med våre brukere og er tilgjengelig for deg, helt gratis! Siden vi ønsker å tilby den beste engelsk-arabiske ordboken, ønsker vi at alle varianter av hvert eneste ord skal finnes i vår ordbok. Svært spesifikt arabisk vokabular finnes ikke engang i tradisjonelle engelsk-arabiske ordbøker. Derfor håper vi at du kan hjelpe oss med å legge til de engelsk-arabiske oversettelsene du kjenner til. Det er gjennom brukeraktivitet vi holder oss oppdatert og kan forsikre deg om et variert og komplett oppslagsverk. Når en bruker foreslår en engelsk-arabisk oversettelse må den godkjennes av 10 brukere før den bekreftes og havner i vår engelsk-arabiske ordbok. Slik kan vi kvalitetsikre den engelsk-arabiske ordboken og samtidig holde oss oppdatert.
Når du som bruker foreslår nye oversettelser eller besvarer en quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en arabisk frase eller har andre språkspørsmål, kan du stille og besvare dem i det engelsk-arabiske forumet. Her treffes alle bab.las språkentusiaster for å dele sin kunnskap!