Dansk-tysk ordbok

Det er viktig å finne den rette oversettelsen for dansk-tysk for å unngå misforståelser. Danske oversetteler kan være vriene grunnet sin likhet med tysk. Oversett dansk ved hjelp av vår danske ordbok for å ikke gjøre feil.

Søk alfabetisk i vår dansk-tyske ordbok

Kanskje du ikke husker eksakt stavemåte av et dansk ord? Ved å bruke bokstavene nedenfor kan du bla igjennom norske ord som begynner på ønsket bokstav. Når du velger et ord i listen vil du bli omdirigert til resultatene med den tyske oversettelsen.

Listen nedenfor viser deg de seneste danske oversettelsene som er blitt tilføyd av brukerene av den dansk-tyske ordboken. Før disse blir tilføyd i den danske ordboken som de eksakte dansk-tyske oversettelsen må de dobbeltsjekkes. Du kan hjelpe med å godkjenne de korrekte oversettelsen og foreslå endringer som er nødvendige for danske og tyske fraser og ord.

Alle kan være med på å gjøre bab.la til den største ordboken i verden! Nye tyske oversettelser og tolkninger av danske ord vokser frem hele tiden. Tysk-danske oversettelser kan variere fra et område til et annet. Ettersom det er slik, ønsker vi å inkludere alle disse variasjonene i vår dansk-tyske ordbok.
Som registrert## bruker kan du legge til dine egne oversettelser fra dansk til tysk. Når det tilføyde ordet har oppnådd 10 stemmer fra andre brukere, legges det til i den dansk-tyske ordboken på permanent basis. Du samler poeng når du legger til nye ord, eller ved å ta en av våre quiz. Disse poengene gjør at du havner på vår internasjonale rankingliste###. I tillegg har bab.la også mange andre funksjoner, blant annet et dansk-tysk forum##, som er åpent for alle brukere med spørsmål vedrørende tysk og dansk. Still et spørsmål i #dansk-tysk forum og diskuter oversettelser av hyppig brukte danske fraser, dansk grammatikk og andre ting relatert til det danske språket. Bab.la ordboken er fantastisk hjelp til dansk-tysk oversettelse!