Dansk-engelsk ordbok

Finn oversettelser mellom dansk og engelsk ved å bruke søkefeltet. Du kan blant annet finne synonymer for engelske og danske ord og søke i bab.las andre ordbøker. Du kan benytte de andre funksjonene i vår drop-down-meny for ytterligere språkmoro.

Alfabetisk søk etter danske ord

Du kan søke i ordboken for danske termer eller ord ved å bla igjennom alfabetet også. Velg en bokstav for å finne ordet du vil frem til. Du får opp tilsvarende oversettelse med ett klikk på ordet.

Under finner du de seneste oversettelsene våre brukere har lagt til i den dansk-engelske ordboken. Hjelp oss med å verifisere korrekte oversettelser ved å godkjenne riktige oversettelser, eller ved å foreslå endringer for oversettelser dersom du finner en feil.

Bli med i vårt online community, og hjelp oss med å skape den beste dansk-engelske ordboken tilgjengelig online, som skal fortsette å være gratis! Det dukker ofte opp nye tolkninger av danske oversettelser, samt nye måter å oversette fraser fra dansk til engelsk på. Et ord kan ha ulik betydning utifra hvilken kontekst det brukes i, eller være dialektbestemt. Vi i bab.la-teamet ønsker at alle variantene av hvert eneste ord skal finnes i vår ordbok. Derfor håper vi at du vil hjelpe oss med å legge til nye dansk-engelske oversettelser. Det er gjennom brukeraktivitet vi på den best mulige måten kan forsikre oss om at regionale og dagligdagse danske uttrykk finnes i bab.las dansk-engelske ordbok. Når en bruker foreslår en oversettelse må oversettelsen godkjennes av 10 andre brukere før den verifiseres og havner i den dansk-engelske ordboken. På denne måten kvalitetsikrer vi den dansk-engelske ordboken og forsikrer et variert og fullstendig oppslagsverk!
Registrer deg som aktiv bruker idag og bli en del av vårt spennende online community. Når du som bruker foreslår ord eller besvarer våre quizer, samler du automatisk poeng og havner på rankingen på bab.las internasjonale Toppliste. Dersom du skulle være usikker på om et ord er riktig skrevet, eller på betydningen av et ord, kan du stille og besvare spørsmål i det dansk-engelske forumet. Her møtes flere språkentusiaster for å dele av sin kunnskap!