Arabisk-engelsk ordbok

Skriv ønsket begrep i søkefeltet for resultater i den arabisk-engelske ordboken. Her kan du blant annet finne synonymer for engelske og arabiske ord . I tillegg til den arabisk-engelske ordboken kan du også søke blant våre andre ordbøker eller sjekke drop-down-menyen for flere valg.

Alfabetisk oppslag i den arabisk-engelske ordboken

Ser du etter en arabisk-engelsk oversettelse av et arabisk ord, men du har glemt hvordan ordet staves? Du kan enkelt bla igjennom fullstendige alfabetiske ordlister som hjelper deg i søket etter riktig ord.

Her der de seneste arabisk-engelske oversettelsene andre brukere har opprettet. Du kan sjekke og godkjenne oversettelser dersom du er enig, eller gjøre endringer når du finner en feil.

Vi trenger deg for å optimalisere den arabisk-engelske ordboken. Vi ønsker at vår ordbok skal være den beste og mest allsidige på markedet. Derfor ønsker vi at våre brukere er med på avgjørelser og utvikling av nye oversettelser. Dette er en av grunnene til at den arabisk-engelske ordboken inneholder mange lignende og overlappende oversettelser. En annen grunn er at arabiske ord kan ha flere meninger utifra hvilken kontekst ordet brukes i. Vi gjør oppmerksom på at foreslåtte oversettelser ikke automatisk legges til i våre ordlister. Hver foreslåtte oversettelse må godkjennes av minst 10 brukere før den legges til i den arabisk-engelske ordboken. På denne måten kvalitetsikrer vi bab.las ordbøker sammen!
Registrer deg som aktiv bruker idag og bli en del av vårt online community. Ved å foreslå ord eller ved å besvare quizer kan du samle poeng og havne på bab.las internasjonale ranking. Er du usikker på om et ord er riktig, eller på betydningen av ord, kan du poste og besvare spørsmål i det arabisk-engelske forumet. Her møtes mange språkentusiaster som gledelig deler av sin kunnskap.