Ungarsk-engelsk ordbok

Bruk søkefeltet under til å søke etter ungarsk-engelske oversettelser. Ordet du vil oversette til engelsk blir slått opp i den elektroniske ordboken, som viser blant annet grammatikk, synonymer og eksempelsetninger for både ungarsk og engelsk.

For profesjonell ungarsk-engelsk oversettelse av hele tekster, klikk her

Alfabetisk oppslag i den ungarsk-engelske ordboken

Benytt alfabetet du ser under for å komme til fullstendige ungarske ordlister på ønsket bokstav. Dette kan være nyttig dersom du har glemt hvordan søkeordet skrives. Klikk på ordet for å se engelske oversettelser av ordet med synonymer og grammatikk.

Bekreft ungarsk-engelske oversettelser

I listen nedenfor ser du de seneste bidragene til den ungarsk-engelske ordboken. Ved å klikke "godkjenn" kan du dele din mening om forslaget. Dersom du ikke er enig kan du stemme det ned eller foreslå endringer.

Dato

engelsk

ungarsk

Stemmer

22.01.2017

cost impact [bus.]

költségvonzat {subst.} [bus.] [form.]

0

22.01.2017

purulent inflammation [med.]

gennyesedés {subst.} [med.] [form.]

0

22.01.2017

compulsive hoarding {subst.}

kényszeres gyűjtögetés {subst.}

0

22.01.2017

stable {subst.} [landbr.]

istálló {subst.} [landbr.]

0

19.01.2017

payback {egen.} [bus.]

megtérülés, visszatérülés [bus.]

0

Foreslå ny ungarsk-engelsk oversettelse

Kjenner du til et ungarsk slangord eller et ord som kun brukes i enkelte deler av Ungarn? Da kan du legge til ditt forslag i den ungarsk-engelske ordboken her.

ungarskungarsk

Sist foreslåtte ord: árvaság, leváltás, eligazít, eligazít, létjogosultság (mer)

Hvorfor registrere seg på bab.la?

Alle kan være med på å bygge den største ordboken i verden! Nye ungarske oversettelser og tolkninger av ungarske ord vokser frem hele tiden. Engelske oversettelser av ord på ungarsk kan variere fra fagområde til et annet. Ettersom det er slik, ønsker vi å inkludere alle disse variasjonene i vårt ungarsk-engelske oppslagsverk.
Som registrert bruker kan du legge til dine egne oversettelser fra ungarsk til engelsk. Når det tilføyde ordet har oppnådd 10 stemmer fra andre brukere, legges det til i ungarsk-engelsk ordbok på permanent basis. Du samler poeng når du legger til nye ord, eller ved å ta en av våre mange quiz. Disse poengene gjør at du havner på vår internasjonale rankingliste. I tillegg har bab.la et ungarsk-engelsk forum, som er åpent for alle brukere med spørsmål relatert til ungarsk og engelsk språk.

Professional translators one click away

Toppliste over brukere
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations