Tsjekkisk-engelsk ordbok

Skriv inn ordet du vil oversette i søkefeltet og få resultater i den tsjekkisk-engelske ordboken. Her kan du blant annet finne synonymer for engelske og tsjekkiske ord, søke blant våre andre ordbøker eller du kan finne andre spennende funksjoner i drop-down-menyen.

Alfabetisk oppslag i den tsjekkisk-engelske ordboken

Søk etter tsjekkisk-engelske oversettelser ved å klikke på forbokstaven i ordet du leter etter. Den alfabetiske oversikten gjør det enkelt å se igjennom fullstendige ordlister og hjelper deg i søket etter riktig ord.

Godkjenn engelsk oversettelse

Bli en del av bab.las online community! Her ser du de seneste oversettelsene fra tsjekkisk til engelsk som våre brukere har opprettet. Du kan hjelpe oss med å sjekke oversettelsene for feil ved å godkjenne dersom du er enig, eller ved å gjøre endringer når du finner feil.

Dato

tsjekkisk

engelsk

Stemmer

21.01.2017

centrové léky [med.]

centre drugs [med.] [brit.eng.]

0

16.01.2017

chaluhy, plural od squa [zool.]

squas {subst.} [zool.] [brit.eng.] [form.]

0

16.01.2017

chaluha, mořeký ptákpříbuzný rackovi [zool.]

squa {subst.} [zool.] [brit.eng.] [form.]

0

14.01.2017

pozemní stavitelství {sammentr.} [arkit.] [abbr. technical] [eks.]

building engineering {sammentr.} [arkit.] [brit.eng.] [abbr. technical] [eks.]

0

12.01.2017

strouhanka {subst.} [gastr.] [besk.]

bread crumps {subst.} [gastr.]

0

Foreslå en ny tsjekkisk-engelsk oversettelse

Savner du et ord i den tsjekkisk-engelske ordboken? Eller kjenner du til andre betydninger av et allerede eksisterende ord? Da kan du enkelt legge til din tsjekkisk-engelske oversettelse her.

tsjekkisktsjekkisk

Sist foreslåtte ord: opravář vagónů, rozpětí křádel, epicentr, rukopis, těžko loupatelné ovoce (mer)

Hvorfor registrere seg på bab.la?

Vil du hjelpe bab.la med å forbedre den tsjekkisk-engelske ordboken? Vi ønsker at vår ordbok skal være den beste i verden. Derfor håper vi at våre du vil være med på avgjørelser om, og utvikling av nye oversettelser. Den tsjekkisk-engelske ordboken kan inneholde lignende eller overlappende oversettelser dersom et ord har flere betydninger. Vi vil at du skal vite at foreslåtte oversettelser ikke automatisk legges til i våre ordlister. Hver eneste foreslåtte oversettelse må godkjennes av minst 10 brukere før den legges til i den tsjekkisk-engelske ordboken. På denne måten kvalitetsikrer vi bab.las tsjekkisk-engelske ordbok.
Registrer deg som aktiv bruker nå, og bli en del av bab.las online community. Når du foreslår ord eller besvarer en av våre mange quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale ranking. Er du usikker på om et ord er riktig skrevet, eller på betydningen av ord, kan du stille og besvare spørsmål i det tsjekkisk-engelske forumet. Her møtes mange likesinnede språkentusiaster som gledelig deler av sin kunnskap!

Kjeder du deg?

Prøv Hangman-spillet vårt

Toppliste over brukere
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas