Spill

Play Hangman

Hangman

Redd din bab.la hangman ved å gjette riktig ord!

Memory

Memo

Husk ordene og match med de riktige oversettelsene. Er du en språkekspert?

Match it

Match

Match riktige par så fort som mulig! Er du klar?

Businessbrev: Hva skal jeg skrive?

Velg riktig setning i denne korte businessbrevquizen.

Spillene du finner på bab.la er ikke bare morsomme og underholdende, men også veldig lærerike. Med våre spill kan du lære nye ord helt uten å pugge lange gloselister utenat. Det blir morsomt å lære med bab.las mange forskjellige språkspill.

Å lære et nytt språk kan være veldig utfordrende. Det er vanskelig å huske nye ord, grammatikk og begreper. Desto eldre man blir, desto vanskeligere blir det å lære et nytt språk og koordinere de ulike språkene i hodet. Hva er så en god måte å lære språk på? Du kan delta på et språkkurs på skolen eller etter arbeidstid, du kan reise til et fremmedspråklig land og bli kjent med en ny kultur eller du kan benytte deg av de mange ressursene bab.la tilbyr gratis på nett.

bab.la tilbyr en rekke produkter som egner seg for språklæring. Våre ordbøker inneholder millioner av ord som vil utvikle ditt ordforråd ved å vise deg riktig stavemåte, forslag til bruk og synonymer. Vårt voksende språkelskersamfunn vokser hver dag ved at flere brukere bidrar med spørsmål og svar i vårt forum. Forumet er interaktivt og åpent for deg som vil kommunisere med mennesker med felles interesse for språk. Du kan diskutere alt fra språktekniske tema til læringsteorier, grammatikk og kultur. Et annet veldig populært produkt er våre spill. Du kan spille kjente spill som Hangman og Memorize når du vil ha det gøy mens du lærer språk.

Hangman er en gjettelek som kan spilles av to eller flere spillere. En spiller tenker på et ord, fortrinnsvis et langt og vanskelig et. I bab.las Hangman spill genereres ordet av oss og bokstavene representeres av en rekke understreker som også angir antall bokstaver. Du må gjette ordet ved å foreslå en bokstav av gangen. Hvis bokstaven finnes i ordet, vil det vises på skjermen på riktig sted. Hvis du derimot gjetter feil dukker det opp en strek i tegningen av din Hangman. Spillet er over når du har gjettet ordet riktig før tegningen er ferdig, eller når tegningen er komplett uten at du gjetter riktig ord.

Har du spilt Memo før? Dersom du kjenner til dette spillet vil vårt spill Match It være noe for deg. Når du klikker på spillet vil et sett av åtte bokser vises på skjermen. Til forskjell fra Memo ser du allerede fire ord og deres korresponderende oversettelse ved spillets begynnelse. Din oppgave er å finne de matchende kortene så raskt som mulig. I det du starter spillet og matcher riktige ord vil du automatisk gå videre til neste vanskelighetsgrad. På denne måten lærer du raskt og husker ordene bedre enn ved vanlig pugging.

Et annet spill bab.la tilbyt heter Scrambled Words. Spillet ligner på vårt Hangmanspill, men her ser du allerede en samling bokstaver som sammen danner et ord. For å gjøre det mer vanskelig og utfordrende for deg "blander" vi bokstavene. Nå må du gjette hvilket ord bokstavene former. Bare dra og slipp bokstavene slik at de havner i riktig rekkefølge.

Det fjerde spillet blant bab.las spill er flott for deg som vil ha litt hjernetrim. Gi ordforrådet ditt en skikkelig utfordring med Memo. Når du bestemmer deg for å prøve memospillet vil du se åtte bokser på skjermen. Fire av dem er merket med flagg som symboliserer det språket du snakker, og de ​​andre fire boksene er merket med et flagg som står for språket du ønsker å lære. Når du klikker på en boks blir ordet avslørt. Nå er utfordringen å finne tilsvarende oversettelse. Du må være rask! Klokka teller sekunder og tvinger deg til å tenke raskt. Du vinner når du har koblet sammen alle parene.

Kos deg og ha det morsomt når du lærer nye ord med bab.la Spill!