Om bab.la

A multicultural and multilingual team

bab.la er et språkprosjekt av Andreas Schroeter, Thomas Schroeter og Patrick Uecker. Andreas hadde hatt idéen om bab.la i lang tid. Gjennom sin high school- og universitetstid bodde han i Canada, Frankrike, Sverige og USA. Han fant ut at det ikke alltid hjelper kun å kjenne den eksakte oversettelsen av et ord - man er nødt til å "leve" språket for å kunne finne de riktige ordene. Thomas og Andreas samlet ordbøker fra forskjellige land i mange år. Det var derfor et helt naturlig skritt å sette tingene sammen: Å starte en portal, der språkelskere kan møtes og utveksle idéer og lære språk av hverandre. Hvem er en bedre lærer enn en som har språket som morsmål og gjerne vil dele sin viten med andre? Patrick er vår språkekspert mht. Pascal, C++, Java, Prolog, LISP, SQL, PHP, JSP and ASP. Takket være ham og hans språklige evner eksisterer denne portalen i dag :-)

Språkportalen bab.la er en gratis online plattform for språkelskere. Vi har 44 ordbøker på 28 språk, et språkforum, gloseleksjoner, språkspill, quizer, verbbøyingsredskap for 28 språk, fraseordbøker for studier, jobb eller reiser, og en plattform for internship, blant mange andre språkrelaterte produkter.

In April 2015 bab.la joined the Oxford Dictionaries family when Oxford University Press became our parent company. Oxford and bab.la share a vision and mission to deliver quality language-related content to a global community.

Vår misjon er å bli verdens største online ordbok. For å oppnå dette målet, jobber vårt internasjonale redaktørteam hånd i hånd med brukerne, som kan foreslå ord til ordbøkene, og dermed forbedre kvaliteten. Fra kontoret vårt i Hamburg i Tyskland, jobber vi med å opprettholde et språkprodukt av høy kvalitet, ved å legge til nye ord i ordbøkene og kontrollere de som blir foreslått av brukerne.

Vi setter alltid pris på tilbakemelding fra dere, og bruker feedbacken til å gjøre bab.la til et bedre, mer effektivt og mer brukervennlig produkt. Ikke nøl med å sende oss en melding! Hvis du er språkengasjert og ønsker å jobbe med oss i Hamburg, sjekk ut våre jobbsider for mer informasjon.

1. En språkportal tilgjengelig på 28 språk

2. 44 flerspråklige ordbøker

3. Millioner av eksempelsetninger for å illustrere oversettelsene

4. Hundrevis av språkquizer og -spill

5. Frasebøker for jobb og reise

6. Verbbøyingstabeller på #numberoflanguages# språk

7. Haugevis av spørsmål og svar i vårt forum

8. Gloseleksjoner for språklæring

9. Internshiptilbud over hele verden

10. Tusenvis av språkartikler på Lexiophiles


Kom til Hamburg...

Vi er er spenstig team...

Fra hele verden!