Russisk-engelsk ordbok

Finn russisk-engelske oversettelser ved å skrive ordet i søkefeltet til den russisk-engelske ordboken. Med drop-down-menyen kan du enkelt velge en annen ordbok enn den russisk-engelske. Hvis søket gir for mange resultater, kan du begrense søket med våre ulike søkefiltre. Du kan begrense søket etter blant annet kategori, stil og grammatikk.

For profesjonell russisk-engelsk oversettelse av hele tekster, klikk her

Søk alfabetisk i vår russisk-engelske ordbok

Benytt alfabetet under for å komme til fullstendige russiske ordlister på ønsket bokstav. Dette kan være nyttig dersom du har glemt hvordan søkeordet staves. Klikk på ordet for å se engelsk oversettelse av ordet med synonymer og grammatikk.

Bekreft en russisk-engelsk oversettelse

Her ser du de seneste russisk-engelske oversettelsene andre brukere har opprettet. Du kan sjekke og godkjenne oversettelser dersom du er enig, eller gjøre endringer når du finner feil.

Dato

engelsk

russisk

Stemmer

22.01.2017

buttercream {subst.} [am.eng.]

сливочный крем

0

22.01.2017

Sweatband

Повязка

0

20.01.2017

dick

хуй

1

20.01.2017

dod {vb} [slang]

блордь {vb} [slang]

0

19.01.2017

then i go online [gastr.] [bokst.] [talemåte]

yfyfyf [gastr.]

0

Foreslå en ny russisk-engelsk oversettelse

Fant du ikke den russisk-engelske oversettelsen du lette etter? Kan du en regional russisk aksent eller et regionalt ord som kan legges til i ordboken? I feltene kan du legge til dine oversettelser.

russiskrussisk

Sist foreslåtte ord: инсульт, виверна, обнадеживающий, уверять, оратор (mer)

Hvorfor registrere seg på bab.la?

Alle kan være med på å bygge den største ordboken i verden! Nye engelske oversettelser og tolkninger av russiske ord vokser frem hele tiden. Engelske oversettelser av russiske ord kan variere fra utifra hvilken kontekst det er snakk om. Ettersom det er slik, ønsker vi å inkludere alle oversettelser i vår russisk-engelske ordbok.
Som registrert bruker kan du legge til dine oversettelser fra russisk til engelsk. Når det foreslåtte ordet har oppnådd 10 godkjennelser fra andre brukere, legges det til i russisk-engelsk ordbok på permanent basis. Du samler poeng når du legger til nye ord, eller ved å ta en av våre quizer. Disse poengene gjør at du havner på vår internasjonale ranking. I tillegg har bab.la et russisk-engelsk forum, som er åpent for alle brukere med spørsmål relatert til russisk og engelsk språk.

Møt bab.las maskot Joppe på Facebook

Toppliste over brukere
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations