Polsk-engelsk ordbok

Fyll inn ordet du vil oversette i søkefeltet for resultater i den polsk-engelske ordboken. Søket du får opp vil vise blant annet synonymer for polske og engelske ord. Søkeresultatet vil være sortert etter grammatikk, forslag og eksempler. Du kan også slå opp i våre andre ordbøker for oversettelser til andre språk.

For profesjonell polsk-engelsk oversettelse av hele tekster, klikk her

Søk alfabetisk i vår polsk-engelske ordbok

Ser du etter en oversettelse fra polsk til engelsk, men du har glemt hvordan søkeordet staves? Ved å bruke alfabetet under, kommer du til fullstendige ordlister som hjelper deg i søket etter riktig polsk ord. Ved å klikke på et polsk ord, får du opp tilsvarende ord med synonymer på engelsk.

Bekreft en polsk oversettelse

Her ser du de de seneste polsk-engelske oversettelsene andre brukere har opprettet. Du kan sjekke og godkjenne oversettelsene dersom du er enig, eller gjøre endringer når du finner feil.

Dato

engelsk

polsk

Stemmer

23.01.2017

to search out {vb}

wyszperać {abbr. perfective verb}

0

23.01.2017

glamorous {adj.}

czarowny {adj. m}

0

23.01.2017

charming {adj.}

czarowny {adj. m}

0

23.01.2017

spellbinding {adj.}

czarowny {adj. m}

0

23.01.2017

checkup {subst.}

sprawdzenie {n}

0

Foreslå en ny polsk-engelsk oversettelse

Kjenner du til et polsk hverdagsord eller et ord som kun brukes i enkelte deler av Polen? Da kan du legge til ditt forslag i den polsk-engelske ordboken her.

polskpolsk

Sist foreslåtte ord: goo.gl/GLiz7o csnjdk bd, streszczenie, niedoceniony, wycofać ustawę, ustawa (mer)

Hvorfor registrere seg på bab.la?

Hjelp bab.la med å forbedre den polsk-engelske ordboken! Vi ønsker at vår ordbok skal være den beste i verden, og derfor håper vi at våre du vil være med på avgjørelser om, og utvikling av nye oversettelser. Den polsk-engelske ordboken inneholder ofte lignende eller overlappende oversettelser, ettersom et ord kan ha flere betydninger. Foreslåtte oversettelser havner ikke automatisk i bab.las ordbøker. Hvert eneste forslag til oversettelse må godkjennes av minst 10 brukere før det legges til i den polsk-engelske ordboken permanent. På denne måten kvalitetsikrer vi den polsk-engelske ordboken og opprettholder et moderne innhold.
Registrer deg som aktiv bab.la-bruker idag for å bli en del av et spennende online community. Når du foreslår ord eller tar en av våre mange quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale ranking. Er du usikker på uttalen av et polsk ord, eller på betydningen av et engelsk ord, kan du stille og besvare spørsmål i det polsk-engelske forumet. Her møtes mange språkentusiaster som gledelig deler av sin kunnskap!

Produktiv lathet:

Spill Memo!

Toppliste over brukere
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations