Gloseleksjoner

Populære gloseleksjoner

Vocabulary for nature lovers II pro 25 kort, 21.05.2014, bab.la Forhåndsvisning start leksjonen
Business Terms and Phrases - Presentations II pro 32 kort, 21.05.2014, bab.la Forhåndsvisning start leksjonen
Hobbies, interests & free time II pro 26 kort, 21.05.2014, bab.la Forhåndsvisning start leksjonen

Kontrollerte leksjoner

Søk fritt blant tilgjengelige gloseleksjoner

EN engelsk spansk ES

Mer om gloseleksjonene

bab.las Gloseleksjoner er en utmerket måte å utvikle ordforrådet sitt på og lære seg nye ord på et fremmed språk. Om du lærer fransk, tysk, spansk eller italiensk spiller ingen rolle, ettersom du kan lage gloseleksjoner for hvilket språk du vil. Du kan til og med lære deg et språk vi ennå ikke har en ordbok for. Du kan skreddersy dine gloseleksjoner slik at de passer til nettopp ditt behov ved å legge til mer informasjon, for eksempel grammatikk, ytterligere oversettelser eller andre detaljer du ønsker å lære deg mens du flipper kort. Gloseleksjonene er også tilpasset smarttelefon eller tablet, og du kan dermed pugge mens du er i farta.

Om du ikke vil lage din egen gloseleksjon, kan du starte læringen med én gang ved å hoppe over dette steget og heller velge blant leksjonene andre bab.la-brukere har laget. Vi tilbyr også leksjoner som er satt sammen og oversatt av vårt team av språkentusiaster. Vi tilbyr leksjoner på 30 språk og mange ulike språkkombinasjoner. Etter å ha valgt ønsket språkkombinasjon og interesseområde, finner du gloseleksjonene ved å bruke søkefeltet.

Når du lager en gloseleksjon kan du velge å gjøre leksjonen privat, noe som vil si at kun du har tilgang og kan bruke den. Du kan også velge å gjøre leksjonen tilgjengelig for andre brukere. Dersom andre brukere velger og tilpasse og endre på din gloseleksjon, vil endringen kun gjelde for dem. Din egen leksjon forblir uforandret. Dette gjør gloseleksjonene til et bra redskap for lærere som ønsker å motivere elevene sine til å øke ordforrådet.

Dersom du ønsker å lære gloser som er relevante i en bestemt jobb eller et bestemt studie, er bab.las gloseleksjoner ideelle for deg. Vi har også flere reise- og hobbyrelaterte gloseleksjoner, i tilfellet du ønsker å lære deg gloser til en bestemt situasjon. Videre har vi en rekke gloseleksjoner som kan hjelpe deg med forberedelsene til språktester som TOEFL eller TOEIC. Leksjonene hjelper deg med å lære ordene som er relevante for nettopp den testen du forbereder deg til. Leksjonene er delt inn i nivåer og kategorier. Du kan for eksempel velge å fokusere på idiomatiske uttrykk eller forretningsrelaterte ord. Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan gloseleksjonene fungerer, kan du besøke siden for Ofte stilte spørsmål.